Hzl Kizlar hangi islak mendil iyidir bide simdi indirimdeyken alsam kurur mu 3 aylik hamileyim ama iste almak istiyorum . 😊
Smyydmr1 Hzl niye kurusun ki? Paketin içinde sonuçta açık kalmayacak. Ben a101 den unibaby indirime girdikçe aldım stok yaptımduruyorlar 8 aydır neredeyse
turansmom1 Hzl heosi buradada bayb turconun 24 paket 100lü ıslak mendili 100 tlye aldım 3 aylıkken doğurdum 20 günlük bile oldu hala kullanıyorum, kurumadı☺
sedanuratas Hzl sleepy natural aldım 😊 kış ayındayız kurumaz bence serin bir yerde muhafaza edersen 😊❤️
Hzl Yani bencede kurumaz gibi geliyor ama eşim pimpirikli acilinca cok beklerse kuruyor sonucta uni baby indirimdeydi ondan almak istiyorum yada sleepy.
Ffc2224 Hzl prima pampers aqua pure aldım ben cok güzel öneririm daha kullanmadık diye bilmiyorum nasıl bir etkisi olacak 😁
Kizimveoglumm Hzl uni baby sensitive aldım 12 paket 56lı 49 tlye aldım hepsiburadadan 😇kurumaz canım ben kızıma almıştım 1 ay önce hala kullanıyorum okadar uzun kalıyor marketlerde vs kurumaz
Aygul01 Hzl ben sleepy naturel kullanıyorum gayet memnumum icinde 2 madde var biride su zaten. İslak mendil seçerken iceriligine çok dikkat edin parfüm alkol gibi maddelerin olmamasına. Alıp koyabilirsiniz şimdiden. Açılmayan paket kurumaz