Selma22_ Midem çok yanıyor kulaklarıma bogazima kadar bazen dayanamayacağım kadar oluyor bende biraz soda içiyorum bisey olur mu ya da içen var mi acaba ?
Rmeysa_1661 Selma22_ eevt içebilirsiniz bende günde 2 tane içiyorum doktor da içebilirsin demişti hem magnezyum var içinde hemde mine yanmasına çok iyi geliyor 😊
Melisimmm Selma22_ soda çözüm olmazdi ben de ama.Bir yudum süt bile iyi geliyordu.dene istersen.gecmis olsun
avukatveanne Maden suyu içmenizde fayda var hem mide yanmasını engelliyor hemde doğal magnezyum almış oluyorsunuz🌸
turansmom1 Selma22_ suan bende happy momda mide yanmasına ılık sütün iyi geldiği yazıyor bir dene istersen☺
Hatice1634 Ben normalde de çok soda içerdim,ilk gebeliğimde de çok içtim ve bebeğim hiç gaz sıkıntısı çekmedi,ben sodaya bağladım bunu😂ama mide yanmalarıma iyi gelmedi malesef,ikinciye hamileyim ve alev alev yanıyo midem
sedanuratas Selma22_ İç canım bende günde 2 tane içiyorum mecburen yoksa geçmiyor bu arada bebeğin gelişimi için çok faydalı 😊
Hayalbebek Soguk sütte iyi geliyor canım ama buz gibi olsun yudumlayarak iç bende aynı dertten çekiyorum
Selin2 Selma22_ hic bir sey olmaz gunde bir tane sade maden suyu öneriliyor faydali zaten icebilirsiniz🙏🏻☺️
esloka Selma22_ bi yorumda düzenli sofa içenlerin bebekleri gazsız oluyor diye okudum bende düzenli izleye başladım midem başka türlü yatırmıyor cok kotu ölüyorum
Aygul01 esloka alakasi yok hamileliğim boyu kaç koli içtiğimi bilmiyorum her gün içiyordum hatta ilk dönem gunde 2,3 tane. Bagimli gibi bir şey olmustum içmediğim gün yoktur yani o derece ama bebeğim gayette gazlı😂 o tarz seyler hurafe. Doğmamış bebeğin gazını önleyemezsiniz ki
1incir Hamilelikten öncede sonrada hiç dolabımda eksik olmayan şey maden suyu. Günde 2tane içiyorum çok seviyorum onsuz yapamam 😁
Aygul01 Selma22_ soda mide yanmasına çok iyi gelmez daha çok yakar bulantıya iyi gelir. mide yanmasına içebilirsen en güzel suttur. Bende çok cektim mide yanmasından doktor en son lansor diye bi ilaç vermisti valla kurtarıcım oldu. Ondan sonra ne yanma ne birsey oldu.
esloka Aygul01 bende ilk çocukta cok çektiğim için bir umut diyordum burun hayallerım suya düştü tabi ben mide için içiyordum ama bir umut iste
Asx Selma22_ reglü tecrübesi olan biri olarak ya sadece 2 yudum süt ya da kabuğu soyulmuş elma tavsiye ederim. Maden suyu beni rahatlamamıştı