Tncgamzee İstanbul-Avrupa yakası detaylı ultrasyonlarınızı nerede yaptırdınız kızlar ücretleri ne kadar?
Ayseege6156 Tncgamzee gaziosmanpaşa Medicalpark doç dr ali ekiz 675 tl muayenesi ama mükemmel bir insan çok ilgili cd resim ve sonuçlarını dosyalayıp veriyorlar tavsiye ederşm
esengl_ Tncgamzee Gaziosmanpaşa kadın sağlığı kliniği Ali ekiz 550 TL ye yaptırdım 35-40 dk sürdü gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim
Aysnpmk Tncgamzee İbrahim kalelioğluna yaptırdım Cevahir avm nin orada benim ikiz olduğu için 1200 TL ödedim tek bebek 600 TL olması lazım. İnanılmaz iyi bir doktor ayrıca kendisi çapa hastanesinde de riskli gebeliklere bakıyor.
esengl_ Ayseege6156 bende bu hastaneye gidiyorum ama başka yerde yaptırdım yanında ki klinikte Ali ekiz e 550 ye
Glsm3252 Bakirkoy uzmanlar tip merkezinde 300 tl ye yaptirdim renkli foto , cd, dosya hepsini verdi memnun kaldim tavsiye ederim
Splite53 Glsm3252 evet bende ilk doğumda orda yaptırdım Rıdvan bey var çok tatlı biri ve ilgili fiyatı da uygun diğer yerlere göre
Tgbcyln Ali Ekiz’e yaptırdım çok memnun kaldım 550₺ cd resim ve detaylı rapor verip bilgi veriyor aşırı ilgili ve iyi bir doktor
Elifmom1 Tncgamzee evet renkli ultrason ben resim cok istemistim ama bizim paşa birturlu göstermedi yüzünü 😌😔