Aye_03 Deniz71 31 Kasım inşallah hamileyimdir iki saglıksz gebeligm oldu 🙏😇psikolojim alt üst sanki etrafımda herkes hamile Bi Bn degilm 😒
Deniz71 suudamlasi canım bugün daha olmadım fakat sanki olucam gibi öyle bir his var sende durum nasıl 😊
suudamlasi Deniz71 ben de olmadim fakat olacak gibi hissediyorum aynı senin gibi 😆 her bu sefer oldu dediğimizde rabbim bizleri sasirtti inşallah bu sefer de regl.olacak gibi hissediyorum dediğimiz yerde rabbim yine sasirtir😇🥰🤲
suudamlasi ogluileannesi canım benim üzülme kurban olurum allahtan umud kesilmez allah var gam yok ne güzel bir söz değil mi ama 🤲🥰
Tugcee1234 ogluileannesi benim 10 gün geçmişti erken dönem testi yapmama rağmen çıkmamıştı bi 10 gün daha geçtikten sonra öğrendim eğer kan testi değilse umudunu kesme
Aysnctl 29 kasım di benim. Bugün ögrendim ki hamileymişim. Idrar testinde silik cikti kan verdim 27.95 cıktı. Dua edin insallah sağlıklı bir gebeliktir ve düzenli artar. Rabbim bekleyen herkese nasil etsin..
suudamlasi Aysnctl ahhh canim benim rabbim seni de sana tutunmaya çalışan bebeginide korusun sizi sağlıkta buluştursun inşallah o kadar çok sevindim ki bunu duyduğuma 😍😍
Deniz71 Aysnctl çok sevindim kuzum umarım sağlıklı bir gebeliğin olur sağlıcakla al evladını kucağına belirtin neydi senin 😊😊
suudamlasi Aye_03 güzelim üzülme umudunu da yitirme rabbimin bir zamanı var ve hepimizi o zamanı bekliyoruz inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı haberlerini alırız ♥️♥️