Mevlude_40 25 haftalık gebeyim hamile kaldigimdan beri şükür bi sıkıntım yok suyun falan gayet iyi diyolar ama akıntım çok oluyo aynı zamanda su gibi de geliyo. Aceba idrarımı mi tutamıyorum dedim yokkk. N olabilir başına böyle bişey gelen var mı.
anneadayi33 Mevlude_40 doktora göründün mü hamile kalmadan önce bazen bende de olurdu ama gebelikte bilmiyorum
DenizGzm Mevlude_40 normalmiş canım kanallar doğum için hazırlık yapıyor dedi doktorum bana bende 28. Haftam da öyle şeyler yaşadım biraz biraz gene yaşıyorum 31+1
koala06 Mevlude_40 2 hafta önce burda post açmıştım amniyon sıvısı zannetmiştim akıntıyı çok korkmuştum hemen doktora gittim kültür testi yapıldı çok şükür bişi çıkmadı. Akıntıymış bebek de baskı yapınca. Tabi kişiden kişiye değişebilir. İçini ferah tut doktor sıvısı gayet iyi dediyse bi problem yoktur bence canım🤗
Dilara1503 Mevlude_40 acile gidersen amniyosure testi yaparlar 5 dk içinde çıkıyor sonucu alttan sürüntü alıyorlar benmki idrarmış bende 25 de gttim
Mevlude_40 anneadayi33 Akintimin çok olduğunu söylemiştim ama sıvıyı söylemedim. Suyun bebegin gayet iyi deyince de sormadim ihmal ettim sanırım. Şimdi de tereddüt ettim işte suyum falan olabilir mi acaba diye 😕
Mevlude_40 DenizGzm Ya valla suyum falan mı aceba diye endişelendim şimdi insanın aklına biri geliyo biri gidiyo canım 😕
Sedaca Mevlude_40 doktor zaten ultrasonda goruyor suyun ıyı dedıyse ıyıdır. Benımde cok oluyordu akıntım ozamanlardan berı suan 36 haftalığım tekrar yogunlastı. Sız yıne gıttıgınızde sorun ama ıcınız rahat etsın
DenizGzm Mevlude_40 gelmez mi yaa hele bide anksiyete varsa. Bende evhamlı biriyim ama korkma normalmiş canım. Hatta daha fazla olabilir dedi akıntın
Mevlude_40 koala06 Çok şükür adına sevindim canım 🤲🌹 valla bana öyle dedi hep suyu falan gayet iyi diye. Peki kültür testi nasıl yapıldı canın acıyo mu
koala06 Mevlude_40 Valla acımıyo desem yalan olur🙊 hiç çatala çıkmamıştım biraz tedirgin oldum ama çok fazla aman aman bi acı değildi açıkcası çok da kısa sürdü 1 dk bile değildi dayanılabilir:)
Mevlude_40 Dilara1503 Artık aydan aya gidecem kontrollere. Aralıkta şimdi kontrolüm. Gittiğimde ilk isim o olacak 😕
Dilara1503 Mevlude_40 tamam ama eğer suyun geliyorsa tehlikeli olur 1 ay beklemen bence acile gidebilirsin
busra_krts7 Benimde aynı şekilde oldu hemen doktora gittim progestan ve antibiyotik başladı hemen .6 gündür yatıyorum hiç bişey yapmadan düzeldi biraz.
Gizemlimmio Mevlude_40 Benim de aynı şekilde gebeliğim ilerledikçe artıyor akıntım ama bebeğimin suyu iyi çok şükür. Doktor sulu akıntının normal olduğunu söyledi. Yeşil değilse telaşlamana gerek yok bebek baskı yaptıkça artması normalmiş akıntının. 28 haftalık olduk hala devam ediyor aynı şekilde. Telaş yapmayın siz de 😌
19231923 Mevlude_40 bende hapşurunca ve öksürünce geliyor çok hatta acile gittim su mu diye değil dddiler yani idrar kaçıyor çoğu kişi de oluyormuş 🤷♀️