meltemyrc Ben şehir dışında görev yapan bir öğretmenim ve tayinim şubat ayında çıkacak. Ben ise o yıl başlamadan doğum yapıp şubatta tayin isteyene kadar doğum izni ile idare etmek istiyorum. Tahmini ne zaman hamile kalmalıym bu tür bir hesabı yakın olsada tutturmak mümkün mü?
Deletedmom5 meltemyrc ahhh keşke planla olsa be 😊 bu işler inan ki nasip planla olmuyor olanlara ne mutlu Allah gönlüne göre versin inşallah dilediğin tarihte gebe kalırsın Allah aratmasın..
Tgbcyln Keske planladığın gibi gitse işler malesef olmuyor planladığın tarihten daha önce başlamalısın hemen olmuyor çünkü bebek ben 6 ay beklemiiştim
meltemyrc Tgbcyln peki hamilelikten önce regl süreçlernzn düzeni nasıldı hani acaba böyle şeyler etkiliyormu diye merak ettm
berakmz Planladığınız tarihten önce mi yoksa sonra mı doğum yapmak daha iyi olur bunu da düşünün bence, ben de hemen hamile kalınmıyor kafasına girip erken bırakmıştım korunmayı ama hemen hamile kaldım
meltemyrc berakmz her türlü planlanan tarihten sonra olması daha önemli bebekle şehir dışında yalnız yaşamak daha zor olacağı için o yüzden hak veriyorm
Tgbcyln meltemyrc çok düzenliydi asla günü şaşmazdı. Herhangi bir problem de yoktu. Gerekli bütün testleri yaptırmıştık
Bellatrix-lestrange meltemyrc doğum bu ay bekleniyor. 32 raporumda tahmini doğum tarihi 27 kasım gösteriyor.
sumeyye60 meltemyrc Ben de öğretmenim ve hesap kitap yapıp korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım hocam 😊 40 haftalık doğum süresi olarak hesapla ve ona göre korunmayı bırak. İnşallah tutar🙏 Garantisi yok, kişiden kişiye göre değişiyor. Hayırlısı olsun.