Acemi_anne04 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu var iken hamilelikte olmuştu ilk hafta suan da 11+3 hamileyim idrar yolu enfeksiyonundaki agrılarım tekrarladı haftayada randevum var beklesem birsey olur mu gebeliği tetikler mi😔
lavindenizim Acemi_anne04 bence beklemeden doktorunuza mesaj atın veya erkene cekın randevunuzu enfeksiyon gebelikte tehlikeli malesef ben hastanede yatmak zorunda kaldım enfeksiyon dan dolayı
Mom86 Acemi_anne04 kuzum iyi değil beklemek ilerde birçok sorun çıkıyor erken doğum olsun zarar veriyor ne kadar erken gidersen senin ver bebeğin için iyi bende de var haftasonu acile gittim ilaç verdi 3 gün sonra yeşil akıntı geldi yarın hem kadın doğum hem urolojiye gdiecem sende tekrar ediyorsa urolijiye git derim 🥰
oykuduru21 Acemi_anne04 benimde randevuma daha 2 hafta vardı ama bugün gittim ağrılarım olunca eğer doktorunuza gidemezseniz en kötü acilden idrar tahlili verin
Mugee09 Acemi_anne04 benimde enfeksiyonum var ve geçmedi bir türlü doktorda bişi demedi öyle idrarda yanma ağrı vs var mı dye sordu yok ddm ama geçmiyor işte
Acemi_anne04 lavindenizim doktorumun numarasını almayı unuttum randevuyuda haftaya zar zor aldım yarın acile giderim o zaman😔
Acemi_anne04 Mom86 burda da doktorlara randevu alınmıyor zar zor doktoruma randevu aldım yarın acile gideyim o zmn 😔
Acemi_anne04 oykuduru21 Daha fazla dayanamadım gittim acile iyiki gitmişim doktorumun hesaplamasına göre 11+4günlük hamileyim ama suan acilde 12 haftam dolmuş 2 li taramamın geçecegini söyledi hangisine inanacagımı sasırdım
Acemi_anne04 Mugee09 enfeksiyonda yanma ve agrı olır sizde ne belirtiler var ama acildeki doktor idrar temizleyici verdi ama yinede kendi doktorumun hemen görmesini istedi
Acemi_anne04 Mom86 bizde doktor randevusunu erkene almak için yarın tekrardan gidicez inşallah alabilirim
Mugee09 Acemi_anne04 aslında benim hiç belirtim yok yani yanma hissi vajinada ağrı vs . Sadece iç çamaşırında az bı akıntı oluyor ama o hep olağan şey olarak gördüm illaki normal insanda o kadar oluyordur diye. Belki enfeksiyondansa bı o var oda çamaşırda görüyorum beni çok bı rahatsz etmiyor. Lökosit kaç sizin.