Icimdekimucize Ben bu zamana kadar dilim döndüğünce hepinize dua ettim lütfen sizde bana dua edin kızlar çok korkuyorum hemde heyecanlıyım hastaneye gidiyorum ayetel kürsi ne varsa okuyun ikimizde sağlıkla kurtulalım inşallah 😓🙈
deletedmom25 Icimdekimucize amin inşallah bir avazda kurtul canım sende bebeğinde sağlıklı olun inşallah
DeryaKaragc Icimdekimucize Allah yardımcın olsun kolayca doğurup yavrunu sağlık sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah
Ervansal Icimdekimucize canim allah senide bebeginide su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine kazasiz belasiz bir avazda kurtarsin. Hayirli bir evlat olsun insallah
Haka Icimdekimucize korkma canım İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.😊inan bana onu kucağına aldığında bütün ağrıların biticek😊
MustafaBirsenglTari Allahim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah korkma canim hersey unutuluyor yavrunu kucagina aldigin an 🙏😘🌸
hande123 Icimdekimucize Allah güç kuvvet versin inşallah hayırlısıyla kurtulacaksın hiç korkma meleğini görünce hepsi bitecek onu düşün 🤗🤗