dilarasrbst KubilayGizemzkan Valla ben 43 kiloyla hamile kaldım malum hiç göbeğim olmadığı için 9.haftamda hemen çıkmıştı 😂😂
Minnosunannesi KubilayGizemzkan biz miniğimle 15+3 teyiz. Hiç kilo almadım ama bi minnoş göbiş geliyor gibi 😊 birden bu hafta beliriverdi 💙
dilaraserdar ben 16+3’teyim bugün. henüz 2 kilo aldım ama göbek hafif belirgin tabi. ama hamile oldugumu bilmeyen anlamıyor henüz. bi de kış diye kat kat giyiniyoruz, ben bol ve salaş duran şeyleri de sevdiğim için henüz öyle çok anlaşılır değil dışarıdan 😌
KubilayGizemzkan dilaraserdar bende öyle giyiniyorum 🤣 ve otobüslerde sorun yaşıyoruz hamile diye anlıma yazasım var 🤣🤣🤣
Glsmumul 53 kiloyla hamile kaldım şuan 14 haftalığız aynı kilodayım. Göbiş belli belirsiz varla yok arası 🙂 bol giyindigimde aynı şekilde hiç hamile değilmişim gibi 🙍
dilarasrbst [bilinmeyen] 27+4 haftalıgım dün sağlıkocağında tartıldım ve 58 olmusum 😥 Normalde sınır 14 kiloymus ama doktorum sorun olmadığını soyledi 🤗
RumeysaGen KubilayGizemzkan 10. Haftadan sonra biraz çıktı şimdi 12 deyim belli oliyi yani dümdüz değil karnım artık😁😁😁 turp kadar 😄