Tuba-78 Arkadaslar karabuk medıcar hastanesınde dogum yapıcak olan var mı fiyat bilgisi edinmek istiyorum 😊 Doguma çok az bı zamanım kaldı da 👶😊
MeliSeliMelih Tuba-78 Ankara’da yaşıyorum ama doğma büyüme Karabüklüyüm 😀 ayy bi değişik oldum ailem tüm akrabalarım Karabükteler 😀😀
Zinedgu Ayy ben ve esımde karabuklu ıkımızde karabulde dogmusuz ama İstanbuldayız 😊 görunce bende sevındım ❤️
Mujizam Vldnfrmn Sigortali fiyatmi bu yoksa sigorta yoklar içinmi 4000 acaba sonra Karabük ta doğum hastaneleri kaç tane iyi bi doktor önerirmisiniz
NesliErva Bende karabükteyim benimde doğumuma az kaldı bende merak ediyorum kontrollerime hep medikare gittim ama doğum için kararsızım
Tuba-78 NesliErva eğitim arastırma ya gıdıyorum ben memnunum cok guzel ilgileniyolar bence bu gıt goster oraya derım sana canım
NesliErva Tuba-78 randevu almaya çalışıyorum canım bende ama bi türlü bulamıyorum hep dolu görünüyor İzzet beye gitmeyi düşünüyorum çok iyi olduğunu söylüyor sen hangisine gidiyorsun ?
Tuba-78 NesliErva randevu sisteminde düşmüyo cok zor sabah erken gııdnce sıra alıyosun canım ama hangı gun hangı doktor oldugu belli olmuyo izzet beye muayne oldum şimdi elif hanıma gıdıyorum yeni geldi cok ıyı bı doktor 😊