Gebegunlugu sadece hareket edince karnım ağrıyor gaz sancisimi diyorm acaba o zamanda neden bebek harelet edince ağrıyor sade ce diyorm 2 gun önce kontrolde bişey yoktu hersey iyiydi acaba bagirsaklarmi sıkıştı 🤔
MihricanA Gebegunlugu 31. Haftaya gircez icinde döndükçe agriyor benim de karnimiz gerildigi icin olabilir ağrısa da hareket etsin diye bekliyorum😂
Melek_2121 Gebegunlugu bende 29+4 günlük hamileyim ve haretket etikce canımı daha çok ağrıtıyor bugün kontrolüm vardı herşey normaldi cnm inşallah seninde biseyin yoktur sağlıcakla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallah cnm
aselelif06 Benim de öyle ben daha 22 haftalık gebeym .her vuruşunda ahh diyorum canım yanıyor. Detaylıya gittim geçen suyun çok fazla karnın çok gergin o yüzden agrın oluyor dedi
Gebegunlugu aselelif06 suyu iyi dedi bana doktor ama neden karin ağrım var bilmiyorm canım sürekli değil sadece bebek hareket edince ağrıyor
Gebegunlugu MihricanA ya sanirim bebek büyüdükçe bağırsakları sıkışıyor canım insalalh oyle dir sancidan erken doğumdan korkuyorm valla
MihricanA Gebegunlugu Erken doğumda hareket ettikçe ağrı olmuyormus toplanma sık sık oluyormus sen yine de doktor kontrolünde söyle strese sokma kendini