Lcy Obsesifk oyyy masallah allah anali babali büyütsünnnn insallah darisi bizlerin basina hosgelmis prenses ne guzel.anlatmissiniz .... bakalim bende nasilmolcak sabirsizlaniyorum aceba bende dogum.hikaywminyazabilecekmiyim 32 haftadan selamlar 🤗
Obsesifk tubapolatt27 yani kilodun ıslanıyor ama ayırt edemiyorsun akıntı mı yoksa su mu diye yani yok ama biterse 72saat vakti var demişti doktorum
Obsesifk katreiumut korkma canım evet zor ama kimse kolay diyemez ameliyat sonuçta ama bebeğini görünce herşeye değiyor. Sana önerim humana çay al bol bol iç sütün gelsin bir an önce ben şuan ona uğraşıyorum emmesi iyi ama sütüm az
Zehbera Itsaboy Aynı korkuyu yaşıyorum istirahatle Allahın izniyle yolu yarıladık bundan sonrasıda inşallah gelir.
Esraoztemir Obsesifk allah anali babali buyutsun canim. 🙏😍❤ cok guzel anlatmissin. Peki suyunun az oldugunu nerden anliyorlar. Bende 32 haftaligim ben yurt disindayim burdaki doktorlar hic suyuma cati muanesine bakmiuorlar. Nerden anlayacagim ben bunu.
Obsesifk Esraoztemir sağol canım ultrasonda anlaşılıyor rutin muaynede doktor ölçüyo ultrasona giriyorsan bakıyorlardır illaki 🙂
Esraoztemir Obsesifk yok 32 haftaligim cok acil olmadan ultrasyona bakmiyoz diyorlar. Illa sancim olacak kanama olacak bebek oynamayacak o zaman bakiyorlarmis. Bende yeniyim daha burda hic guzel degil ilgilenmeleri
SibelSametMede Obsesifk gözünüz aydın çok şükür siz ve Melisa Hanım iyiyseniz gerisi önemli değil sağlıkla büyütün inşALLAH evlat Harika bişey Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💞😊