Merveeeeeeeeeeeeeee 4 gündür kramplarım var sankı regl olcakmışım gibi hissediyorum bebek bir tarafa topladığında belimden kasıklarıma doğru sancı giriyo yalancı sancı bu mu oluyo ben çözemiyorum 😔
Melek_2121 Merveeeeeeeeeeeeeee 29+4 günlük hamileyim bende de var aynısı canım yalancı sancı onlar düzenli değilse korkman gerken bişey yok için rahat olsun istiyorsan bi acile git derim
Merveeeeeeeeeeeeeee M_N_R o dediğinizi yaptım düzensiz…normal o zaman öyle mi..annem de tutturdu hastaneye gidelim diye benide panik ettirdi açıkcası
M_N_R Merveeeeeeeeeeeeeee Yok duzensizse dogum sancisi degildir.Zaten gercek sanci olsa emin ol anlarsin kuzum.Anlaşilmiycak gibi degil.
NurSema01 Ay az önce bende aynısını yaşadım 29+2deyim sanki adet olmuşum gibi hissettim ayakta duramadım uzandım hemen baya sonra geçti çok şükür bebeğimde fazlaca hareketlenince korktum bende biraz açıkçası
Merveeeeeeeeeeeeeee NurSema01 aynen öyle tedirgin oldum bende açıkcası benimde erken doğum tehlikem de var onun içinde tedirgin oldum
Merveeeeeeeeeeeeeee 2prens-annesi yanlarım da ağrılar geçmıyo kasılma olunca o kıssa sürüyo düzensiz kasılmalar var a dört gün sürer mi böyle
2prens-annesi Merveeeeeeeeeeeeeee istersen bi doktoruna danış erken doğum riski filan olmasın aklında soru kalmasın için rahat eder
Merveeeeeeeeeeeeeee M_N_R haklısın o zaman zaten dayanamayıp koştura koştura ben giderim… 4 gündür böyle sürünce sancılar insan normal mi diye düşünüyo..uzanınca bile ağrım var
kerimannesi Merveeeeeeeeeeeeeee oyle sancin oldumu Beline sıcak su torbası koy ve şerbet iç sıcak su torbası hem sancıları iyi geliyor hem de doğumuna kadar sana yardımcı oluyor Allah korusun erken doğum falan riski ortadan kaldırıyor Doktor dedi
M_N_R Merveeeeeeeeeeeeeee Yook yaa 4 gun dogum sancisi olmaz.En fazla 1 gun surer.Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin in şe ALLAH🤲💕🌸
Merveeeeeeeeeeeeeee 2prens-annesi erken doğum riskim var maalesef riskli gebelik grubundayım yarın doktoruma giderim artık