Busecnr40 Sigarayi birakmam lazim biliyorum ama yillardir ictigim icin zorlaniyorum nasil biraktiniiz?
Duyguie Busecnr40 bende de anksiyete var ilacımı bıraktım sigarada kullanıyodm dr um ikisini aynı anda bırakmak seni çökertir sigarayı azalt gün de 5 e dedi biraz toparlayınca sigarayı bırakırız dedi onu da elimde tutuyorm içime çekmemeye çalışıyorum nikotini en düşükten alıyorm bırakmak istiyorum en kısa zaman da bende allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Bu arada kaç haftalıksınız?
iremibrahim Busecnr40 bugun kontrole gittim 8 haftalik hamileyim gecem hafta bebegimi gorundu kalp atisi net var bugun doktor bakiyor bakiyor duyamadi ki sigarayi cok içiyordum doktor kotu bisey dicek diye ole korktum gozlerim doldu ki anlatamam benim yaramaz sol kasikta altta gosterdi kendini ciktim ve ondan sonra sadeve 2 sigara ictim sanki sigara sebep oldu diye dusundum ama şükür cocugum saglikliydi Allah insallah su sigaradan tiksindirir cok zor tutuyorum kendimi ve bende xok asgrasif oluyorum insallah kurtuluruz :(
Irmakkaymaz17 Busecnr40 malesef bende bırakamadım aklım cıkıyor hıc rahat bir hamılelik gecıremıyorım hep bir sey olacak oldu korkusu var hep 😟
ecem-21 Busecnr40 önce paket almayı bıraktım sonra eşimden 4-5 içtim daha sonra günde 3 düşürdüm en son 1 ve bıraktım alışkanlıklarınızı değiştirmeniz lazım mesela hangi koltukta oturup sigara içiyorsanız oraya oturmayın ki sizi teşvik etmesin bunun gibi örneklerle daha kolay oluyor ben öyle yaptım şuan kullanmıyorum 5 haftalık hamileyim
Busecnr40 Bebislerimiz deniyorum vallahi gunde 4-5 e dusurdum yarim iciyorm atiyorum ama nasl olacak bilmiyorum sinirlerim alt ust oluyor
Busecnr40 Duyguie amin insallah birakabiliriz gercekten bende cok zorlaniyorum sinirimden kiminle kavga edecegimi sasiriyorum resmen. Hersey gözüme batiyo bakalim nereye kadar boyle devam edecek. Suan 6+2 ama henuz kalp atislarini duyamadik dusuk tehlikemde vardi cok korkuyorum
Seftalininannesi11 Duyguie bende aynı durumdayım hamilelikten önce ilaç kullanıyordum bi anda bıraktım sigara 5 tane oda nikotini en düşük yapamadım ikisinide bırakamadım beni kötü yaptı inşallah bişey olmaz keşke bırakabilsem 🙏🏻
songul-123 bende kullanıyorum senelerdir ama siqaranın bebeqi öldüreceqini düşün içmezsin dedi doktorum öyle oldu ve şuan 38 haftalıgım içmedim gebeligim boyunca
Gaye5678 Bende öğrendikten snra 2 hafta falan tek tük içtim. Sonra vicdanım çok rahatsız oldu. Midem de bulanmaya başladı ztn içmeye içmeye. Bıraktım şuan hiç aklıma gelmiyor. Sigara boş zamanımı dolduruyordu, şuan hiç boş zamanım yok gibi resmen.
Madi Bende 10 sene içtim ,hamile olduğumu öğrendiğimde günde 1 tane içmeye başladım ,kalp atışını duyduktan sonra içmedim,çok şükür 3 hafta oldu bir kere bile çekmedim 🙏🏻🙏🏻Bebeğimizin sağlığı daha önemli
Busecnr40 Ozlem8989 amin insallahh Madi yaa ne güzel Allahim bizlere de senin sabrindan versin valla😂 insallah birakabilirm
Ozlem8989 Bende senelerdir sigara kullanıyorum ve Allah kahretmesin bırakamıyorum. 17 haftalık hamileyim ama çok azalttım en fazla 3 tane içiyorum onu da yakıp çok az çekmeye çalışıyorum. Allah tiksindirsin inşallah
Busecnr40 ecem-21 benim esim kullanmiyor evde benden baska sigara icen yok esim isteykende yalniz kaliyorm evde ve sigaraya sariyorum ama elimden geleni yapicam birakmak icin