BNNRTNCKLC Aysegul_2822 Doktoruna danışman gerekir canım burda birisinin yapabilirsin ya da yapamazsın demesi ne denli doğru olabilir ki
Mrvteacher Aysegul_2822 28le 35. Haftanın sonuna kadar doktor raporuyla seyahat ediliyor ama daha sonrasında kabul etmiyorlarmış rapor da olsa thynin sitesinde yazıyordu 🤷♀️
Deletedmom95 Aysegul_2822 THY 35. Pegasus 36. Haftadan sonra almıyor diye biliyorum. Müşteri hizmetleri ni arayıp öğrenmek en doğrusu
Lraybrs Uçuş için 35 haftayı geçmemesi gerek canım. Ben hostesim. Doktor uçuş izni yazmasına rağmen uçağa almadigimiz kişiler olmuştu ağır ayak ve uzun yol dayanamaz diye. Doktor yazsa da biraz uçuş ekibinin insiyatifine kalıyor gerisi.
Ipek0z Aysegul_2822 havayolu şirketlerinin internet sitelerinde yazıyor oradan bak istersen. Arama motoruna hamileler kaçıncı aya kadar uçağa binebilir yaz çıkıyor tüm şirketlerin kuralları
Buketars Aysegul_2822 ben 34+3 de uçağa bindim ama doktor raporu almadan uçağa binemiyosun ayrıca tekli gebelikse bildiğim kadarıyla son 35+0 da binebiliyosun ikiz gebelikte 31+0 hafta
Sumeyrasalik Aysegul_2822 bende 30 haftamdayim daha dun doktor raporu aldim 34 den sonra binemezsin demisdi doktor raporu olmadan da almiyolarmis zaten