Beyziikoo Bildiğim kadarıyla değil, benim 4 Aralıkta randevum var randevu kağıdın da ücret falan yazmıyordu.
esilemerveker Ücretli olduğunu sanmıyorum. Ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama ikili tarama testinde detaylı ultrasonda şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum devlet hastanesi ücretsiz olur diye. Sanmıyorum ücretli olduğunu özel hastane değil cunku
Busra0696 Orası devlet olduğu için ücret alınmyor bende 21. Haftam da yaptırmıştım hatta memnun kalmıştım
Diilekk19 Beyziikoo merhabalar cıktı veriyor ama renkli değil yani normal ultrason gibi pek belli olmuyor yüzü falan yani bana vermediler doktor dan doktora değişir mi bilmiyorum doktora göstermeye gittiğinizde onun ekranından bebekle ilgili bilgileri A4 kağıdında cıktı veriyorlar
Beyziikoo Diilekk19 Uf ya çok üzüldüm şu an 😣 Bende o görüntüyü devletlerde veriyor sanmıştım çocuğun her şeyinden mahrum oluyoruz 😏 Neyse çok teşekkür ederim sağolun 🤗
Mekselinda Bende dün oradaydım 18+4 ayrıntılı ultrason içim randevu aldım 22. Haftada çekiliyor dedi neredeyse 1 ay sonra başka hastaneler 20. Haftada yapıyorlar ben anlamadım birşey
Diilekk19 Mekselinda erken almak için erken gitmeniz lazımdı 20. Haftada yaptırdım ben ama 1 buçuk ay önceden randevu almıştım