Deletedmom_9 Merhaba arkadaşlar adet gününe daha 6 gün var ama adet ağrısı başladı baya ağrı var bazende sağ tarafıma kramp gibi sancı giriyor. Normalde adet günü ağrı olurdu sonra adet olurdum. Böyle erken adet agrısı yaşayıp hamile olduğunu ögrenen var mı
Zeynep1111 Deletedmom_9 bende 4 ekimde adet olmuştum en son bu ayda ağrılarım oldu yine adetime 1 hafta kala hatta çok üzülmüştüm yine hasta olucam hamile değilim falan ama olmadım şuan 5+2 yim hamileymişim haberim yokmuş😊
Simayelzem Deletedmom_9 merhaba canım bende bir haftadr cekuyırm sırt aprım çok var . 3 gün önce kan verdım negatifti bugün adet günüm ama adet olmadım test yaptım sılık cıktı . Adette girer gibi bel ağrım adet sancım ama olmadım yarın sabah tekrar ıdrar testı yapcam cıkarsa kan vercem tekrardan .
Yenigebe9 Benim hep adetimden 10 gün önce ağrım başlardı, hamile kaldigimdada aynı ağrılar oldu adet olurum diye bekleyip hamile oluyorsunuz o süreç aynı oluyor hatta her adet döngüsü geldiğinde yine ağrılarım oluyor vücut alışamadı herhalde 😁
Deletedmom_9 Yenigebe9 benim normalde erken agrı olmadığı için merak ettim birde karnımda adet olcak gibi dolu dolu sizinde öyle miydi
TNtalknazk Kizlar kecen ay 11ekim olmuwdum regl bugun 10 kasim olmadim ama herzaman boyle olmuyodu hormonlarim .hamile olmak icin Klomen ve folieve kisloto ilaclari iciyorum klomeni 5gun atdim kecen ay sizce Hamile olabilirmiyim ??? Nolur yanit verin cok istiyorum 10aydir cocuk yok
Nurbalam Deletedmom_9 benimde 5 gün var Bıgun sanki adetimin ilk günü bıgın 8-9 kere hastaneye gittim fakat test yapamadım korktum erkendir diye
Zeynep1111 Deletedmom_9 hastalanmadan önce 1-2 defa sanki böyle kafama biri aniden vurmuş gibi bi dönme oldu ama onun dışında dediğim gibi sürekli karnım ağrıdığı için hiç ihtimal vermemiştim hamile olduğuma. İnşallah en kısa sürede isteyen herkes böyle güzel haberler alır 😊
Simayelzem Deletedmom_9 aynen canım bende öyle düşünüyorum kan vermeye korkuyorum 😌bugünde gecsın dedım