Bana henüz gebelik şekeri tanısı konmadı ama ilk tahlilimde 97 çıkmıştı sağlık ocağında kiler bişi demedi bende bilmiyorum ki şeker vs tecrübesizlik muayeneye de 3 4 gün vardı ilk muayeneye, ben öncesinde şerbetli baklavalar poaçalar makarna pilav hepsini yiyordum, 97 den öncede sonrada böyle güzel güzel yiyiyordum 🤗bana sağlık ocağındakiler 97 iyi değil dikkat et yeme vs ben ağzıma bile sürmezdim, o yemekler tatlılar 🙃 ilk muayeneye gittiğimde dedi 97 sınır sen Bi kan ver açmışsın dedi evet dedim sonra 102 çıktı, diyet yap şekere dair hiç bişi tüketme dedi ben çok korktum strese girdim bebeğe bişi olucak diye ekmek pilav tatlı unlu şeyler hepsini bıraktım yemeği bildiğin şeker hastası gibi diyet yapmaya başladım, bana dedi 3 hafta sonra yani 3 aylık olucak inşallah o zaman muayene, gelmeden ölç yaz dedi eczaneye gitti eşim 100 yakın ücreti tutuyor cihaz aparatları vs bizde durumu aşırı iyi olan aile değiliz malesef özel hastahaneye gidiyorum ama onun parasını biriktiriyoruz öyle gidiyorum, neyse bende cihazı almadım malesef doktora söylemesi kolay yani 🤣herneyse ama ben tek Bi kaçamak dahi yapmıyorum ki şekerim çıkmasın, ben zannediyorum ki 97 ve 102 nin çıkma sebebi o şerbetli tatlılar pilavlar ekmek arası şeyler vs bakalım yarın sağlık ocağına gidicem ölçtürmek için muayeneye kadar Bi kaç defa sağlık ocağında ölçtürcem, inşallah gebelik şekerim yokturdur