iremibrahim Arkadaslar bisey sorucam 7+2 ide kontrolde gittim keseye gore bebek 7 haftalıkti bugun kan sonuclari icin gittim tam 8.hafta ve doktor bebegide keseyide o kadar zor buldu ki doktor ben bile korktm dedi en son sol kasigimin altiba bastitinca gozuktu ama gecen hafta gittigimde crl kisminda 0.96 cm yazarken bugun 0.89 yaziyodu ve keseye gore 6+6 yaziyodu o korkuyla doktora tek sordugum şey kalp atisi oldu doktor direk gosterdi bak iyi atiyor hersey normal dedi ama kafam cok karisti sizinde bole zor gorunmesi falan basiniza geldimi :((
34_21_23 iremibrahim aynı doktor ve aynı ultrason değilse farklı cihazlar farklı ölçebiliyor. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mombaby64 iremibrahim CRL ölçümü hata payı 3 4 gündür cok normal karşılanır. Geç döllenme diye de geç yumurtlama diye bir şey de var. Bende 7+4üm. Bebek cok kücük cıktı 2,4 mm. Doktor kalbinide dinletti. Keseye göre cocuk kücük vay efendim son tarihe göre cocuk kücük sorun olur demedi. Cocuk 5+5 6 ya yakın dedi bu arada. Bugün böyle cıkar yarın bakarsın bir kaç mm büyümüş olur. Kücük cocuk hemen kapatır arayı diye düşünüyorum. Cünkü en hızlı evresi bu evre.
Mombaby64 iremibrahim birde bebek görününce kese boyutuna göre belirlenmez gebelik bebeğe göre belirlenir diye biliyorum
iremibrahim 34_21_23 ayni doktor ayni ultroson ama doktor zor buldu sonra kalbine bakti direk sorun yok dedi
34_21_23 iremibrahim içinizi ferah tutun ters bitşey olsa doktorlar direk yüzüne söylüyorlar zaten merak etme
Yenigebe9 Doktor sorun yok dediyse yoktur elbet, içinizi ferah tutun. Sonuçta herkesin hamileliği farklı, anormal bi durum olsaydı sizi uyarirdi
Dlrakyl Bende cumartesi günü doktora gittim gittiğimde normalde 7+6 haftaliktim ama doktor 7+1 ile uyumlu dedi aklım çıktı nasıl yani ben yarın 8hafta olucam dediğimde degisebiliyo korkulacak asla bir şey yok bebiş buyuyene kadar bu kadar sapması normal gün olarak dedi. 25 haftaliksindir ama 22 haftalık gözükür bundan kork ama ama daha küçük olduğu için normalmiş yani benimde bir dusugum olduğu için aklım çıktı ama her şey güzel olucak Allah’ın izniyle inşallah 🙏
Asx iremibrahim benim başıma da geldi aynı durum. Ama birinde vajinal usg ile bakmıştı belki ondan da olabilir hassas ölçemiyor olabiliriz demişti ve sizin gibi zor görmüştü sıkıntı yoktur umarım sizin de