Rehile Hevn evet Kız dedi 15+5 Özeldeki doktorum, 19+1 de Devletdeki dr erkek dedi Detaylıda Net olarak Erkek Dendi 😊
Rehile Hevn ama hep Bacakları kapalı Ve Sırtı bize dönüktü En son 19+1 de Giderken yolda Meyve suyu İctim Vişneli O zmn gösterdi😊 ztn detaylıda 21+0 dı Yani Orda Net olarak gördük
Merinosunannesii Hevn bence alakası yok 12 de doktorum %80kız 2 hafta sonra gel kesinleşsin yine bakalım dedi bende nolur nolmaz 3 hafta sonra gittim 15.haftada yine kız dedi gösterdi kendini kızçem hemem🥰
Hevn Rehile evet baştan beri bizim de kapalı ama 13 haftalıkken fotoğrafta açık gibiydi yorum yapmadı artk kapattı tamamen şimdi hiç göstermiyor ozaman yorum yapmadılar
Bhrykndmr Hevn Bizimkide 16. Haftada kapatmıştı bacaklarını göstermedi. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. 1 hafta sonra gittim 17. Haftada çikolata felan yedim açmıştı bacaklarını ve pipisi vardı 🤗👼🏻💙
Bhrykndmr Hevn Hayır canım 16. Haftamda ilk kez öğrenmeye gitmiştik. Göstermeyince 17. Hafta nasip oldu :)
prensesim35 haziranin25i 😂😂 bnmde 12 de benzetti ama kesin değil dedi ta ki 25. haftaya kadar net gösterdi
prensesim35 Hevn bnmki öyleydi 25. hafta da öğrendim kızım olacağını o güne kadar hep göstermedi 🤷♀️
prensesim35 Hevn bnziyor dediğinde tam emin olmadan kesin kız düşüncesine kapılmadık 25 hafta da gittim kız bebek dedi şimdi de 27+4 olduk 10 gün snra randevum var gene soracam cinsiyetini emin olalım iyice😁