Hevn Yani bir türlü 13 14 çok küçük dediler 16 da bacakları kapalı bir türlü açılmadı bir oğlum var kız istiyorum ama emin olamadılar sadece göstermiyor kız olabilir mi dedi evet benziyor gibi dedi
Mom092 Hevn benmkide oyleydi canim 14 te arkasini dondu 16 da bacak kapatti en son 18 flan gibi zorla gorduk😂 kızım olucak insallah 🥰
EzgiiY Hevn hiç yorum yapmadı 16 dan önce tahmin yapmıyorum dedi 17 de direkt söyledi ama dediğim gibi o gün bile zor gösterdi uğraştık biraz ☺️
Hevn dryaakhrmn gerçekten mi bizim de hep böyle ya doktor da göstermiyor değince kızlar göstermiyorsa kız olabilir mi dediğim de evet kıza benziyor gibi dedi net değil di ama söylerken
Snzen Hevn sanmıyorum bizde öğrendiğimizde 19 haftaya giricekti erkek olduğunu öğrendik zaten sonra yüzünü değil hep pipisini göstermeye başladı çirkin doğunca göreceğiz yüzünü😊
Merve8494 Hevn canım 19 haftalikken zorla cinsiyet öğrendik saniyelik bacak açmasıyla ama oglum oluyor ve hala sırtı dönük ve bacaklarını açmaz oğlum kontrollerde
Merve8494 Hevn bi dahaki kontrolüne kadar bekle canım erken öğrenince yanılma payı çok olabiliyor detaylıda bile doktor zorlandı göstermiyordu benim ki
dryaakhrmn Hevn banada hep kız dediler öyle diyince hep kız diye düşündüm doktora 16 haftada sorduğumda yapısı hem kızdada hem erkektede oluyor demişti net bişi söylememişti sonra kendini gösterdi ☺️☺️🥰
yesilesinti Hevn oğlum 7 aya kadar kendini göstermedi. Hatta dedik kesin kızdır ama 7.ayda erkek olduğunu öğrenmiştik.