ElifYalnkayaYetim Herkese merhabalar , lierac kullanmama rağmen bacaklarım da ve yan bölgelerindeki çatlama oldu . Sizde durumlar nedir ve sonrasında geçiyor mu
ggzmkrcc ElifYalnkayaYetim bende de oldu kalçamda bi kaç kırmızı çizgi. Lierac ve vazelin kullanıyorum acıkcası ilaca tamamen güvenmiyordum zaten yine de buna da sükür fazlası olmazsa tabi
Hamdos ElifYalnkayaYetim ne kadar krem yag kulanirsaniz kullanin catliyacaginiz varsa catlarsiniz vucut meselesi ister istemez catlicak geriliyor vucut e olsun birsey olmaz deger bence dunyaya en guzel varligi getiriyoruz 😊
MerveYildirim Lierac ve corekotu yagi kullandim . Zeytinyagi kullandim veeeeee mutlu son butun karnım edirneden kars’a harita olacak kadar catladı . Hic bir etkisini gormedim ilaclarin . Bazı insanlarin bunyesinden yapacak bisey kalmiyor 😒
Sedaoruc Göbeğimin üstünde 3 -4 tane çatlak oluşmuştu Mustelanın yağını aldım ve kullandım 2 ay şimdi ise kayısı badem ve çörekotu yağını karıştırıp kullanıyorum 39+0 ☺ hiç çatlak yok
YaSeEeeee Haftama kadar herşey güzeldi, sonra bir başladık bütün alt karın bölgem ve göğüslerim çatladı 🌝🙈🙃🙂