-8fatmaates Deniz-67 ben de 33+6 dayım bazen sertlik oluyor haklısın benimde. Ama çok yemek yediğinde daha da fazla oluyor nefes alamıyorum sonra yavaş yavaş düzeliyor
Deniz-67 -8fatmaates suan yemek yedım çatlıcm sol yatcam sımdı namazımı kılıp bakem nasıl olck acaba dıom acılemı gitsem orda kalp atısı bakcak ordan bısey anlayabılırlermi
2subat Deniz-67 Benimde c.tesi gününe kadar kıpır kıpırdı sonra tansiyonum düştü çok o günden beri pıt pıt gibi bşyler hissediyorum o kadar ufff
Deniz-67 2subat benımde cumartesı muayne vardı sancım cıktı 80 fln sonra ciğer gelıstırıcı oldum yine ondan sonra böle olduk ya
Mina01 Deniz-67 kilodan mi bilmiyorum 3kilo aldım bende belki doğum pozisyonu almış olabilir.benimki doğum pozisyonu almış arada baskı oluyor idrara çok sık çıkıyorum
Hulyaserkan Feyza_d geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebişini kaç kilo doğdu bende gittim hastane 1 gün kaldım çıktım şuna 34 haftadayım erken doğumdan korkuyorum
Deniz-67 Mina01 acile gittım serum taktılr ıyı geldı sancım vardı 100 oldu allttn baktı orda bısey yok bebbegın suyu iyi dedı sonra geldım eve
Cansucasalin Deniz-67 hareket etmesi için çıkolata falan yiyorum ama pek etkili olmuyor uzanıp senın gibi bekliyorum hareket etmesini cnm 😏
Deniz-67 Cansucasalin dün gece gittm acıle. Serum taktılr az öle rahatladım sancım coktı canım 100 lrde
Deniz-67 Deniz-67 ben dün acıle gittım artık dayanamadım serum taktıkar oAman rahatladım. Sancım vardı 100 lere cıktı
Deniz-67 Mina01 sadece serum taktılr evet alta bısey gelıodu evet ama acılmamda yok dedı serum taknca rahatldım
Mina01 Deniz-67 çok geçmiş olsun insallah bizim minikler bizi daha fazla korkutmadan zamanında gelirler 🤗