Leylaozlgl Slm kizlar ben 21+2 oldum üst dişlerimde yani üst dış etim şişmiş ve çok kötü bir goruntu ve yemek yerken ya da biseyler yerken hep kanıyor sizde de hiç oldu mu
ftmaszerdgu Leylaozlgl o sorun bendede var ama alt diş etlerimde sabahları uyandığımda daha çok oluyor ne zaman ki ilacımı içip kahvaltımı yaparsam geçiyor ama çoğunlukla dikkat ettiğimde acıkmaya başladığımda vücutumun birşeye ihtiyacı olduğunda şişiyor 😒
Fe123 Leylaozlgl benimde bıkac gündür diş etlerim ağrıyordu kızarmisti araştırdım paradontax kullanıyorum şükür bugun daha rahatım yemeklerden sonra fırçalayın ardından tuzlu su ile gargara yapın inşallah geçicektir
Fatma3447 Leylaozlgl vitamin eksikliği bende de var bekarklıktan beri ha bugün ha yarın tedavi olamadım hamilelikte daha çok çoğalıyor
Leylaozlgl ftmaszerdgu benim ilk hamileligimde de oldu ve geçmedi hep öyle kaldı hamile kaldım yine büyüdü
Busra0046 Kızlar o bebek kalsiyum alamadığı için dişlerden alırmış bol bol süt için yoğurt yemeye çalışın bendede aynı sorun var 😊🙏
Busra0046 Leylaozlgl günlük süt tüket bol bol yoğurt yemeye çalış benim doktorum boyu 2 santim kısa dedi bol bol tüket dedi diş eti sorunumda bu yüzdenmiş
busbus35 Doğumdan sonra geçiyor gebelikte oluyor ben gargara ile kanamayı azlattim bir kanior diye fırçalamayı azaltmayin 🙏
Buket16 Diş eti kanaması bende de var listerine alkolsüz hafif tatlı (lila rengi olanı kullanıyorum) olan gargaradan yapıyorum her gün kanamasını baya azalttı