Gonca2535 Merhaba,40 haftalık olduk ama inatla kanala girmedi açılmam da hiç yok doktorum sezaryen kararı aldı, şimdi ye kadar normal ilerlediği için sezaryeni hiç araştırmadım tecrübelerinize açığım
Rosalinda Gonca2535 bende 41 de sezaryene alınmıştım doğum çok kolay ağrı sızı yok spinal olmuştu. Ama sonrası biraz ağrılı yürürken gelip geçiyo benmi yaşadım bunları diyosun☺️Bebeğini Hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle🤲 Gonca2535 Gonca2535
turansmom1 Gonca2535 Bebeğinin doğuşuna illa görmek istiyorsan spinal olabilirsin canım ama ben dayamamam kan tutuyor diye genel oldum. Çok rahattı ne baş dönmesi, ne mide bulantısı yaşamadım üç gün sonra ayaklanıp dışariya cıkıp markete alışverise gittim☺
Digdemdurukara Spinal sezeryanda iğneden korkmana hiç gerek yok emin olun ki damar yolu açılırken bile daha çok acıyor. Yanınıza mutlaka kayısı kompostusu alın gazınızı çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca süt yapar. Kalktıktan sonra bol bol yürüyüş yapmaya çalışın ne kadar çok yürürseniz o kadar kolay ve çabuk gazınızı çıkartırsınız. Benim baş ağrım olmamıştı ama yinede bir bardakta olsa nescafe içmiştim oda yanınızda bulunsun. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 😊😊
busbus35 Cnm bebeğib ve senn için gereken buysa hayrlı olsjn sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ♥️ 🙏 öncelikle iğneden korkma derin nefes al hayatta belden iğneden daha fazla canımız acımış olduğu anlar olmuştur atiyorim ayak çarpması el burkulması sinek isiri kasinmasi bile çok acıtiyor ama o iğne hiç canini yakmıyor herşey buraya kadar.yatiyorsun önünde yeşil perde hiç gördüğün bişi yok his oluyor çıktığını anlıyorsun ama kesinlikle acı yok ben panik biriyim ama hiç korkmadım acı hissetme dim bebeğimi gördüm cik güzel duygu ❤️🤰🙏 snra işin bitince aşağıya odaya iniyorsun bebek geliot sen gelince özelde olursa ilk bebek odaya gidiyor 🙏🤰 🐳 sonrası 4 saat snra ayak uyuşuk lugu geçiyor üstünü birisi giydirsin karnın acıması normal on beş günde toparlanırsin ayak uyuşuk lugu geçerken sonda çıkıyor hiç acı olmuyor korkma ♥️ 🙏 🤰 cisib n ve gazın illaki geliyor 🙏 soğuk ya amleyat hane ilk tuvaleteyururken öne bak yere bakma biri götürsün getrsin ve yuru ne kadar çok yurursen okadar.cok iyi birde. Sezeryan da üçüncü gün süt iner kimisinde ilk gün benm üçüncü gün indi ama inan 45 kilo kaldım sezeryan dan snra 65 ile girdim doğuma 😁ohalde bile ağız sütüm bebgime kilo aldırmış ti 🙏🤰 ayrıca bebek ilk dogumdan snra kilo vermesi sarılık olması açlıktan degl kiraz tanesi kadar midesi var mama bebeğe tok tutmasi için bir çok madde var ama anne sütü hemen hazmedildiginden gak meme guk meme olcak sürekli emzirilcek uyusa bile 🙏🤰♥️ 🐣 yanına atlet al sıkı olsun çok sıkı değil de göbeğini sarsın ayaklarını usutme
Rosalinda Cer92- spinalde bele vurulan iğnede direk uyuşturuyo epiduralde katareter takıyolar ordan bel uyuşuyo 15 20 dakka sonra uyuşturuyomuş doğumdan sonrada belinde kalıyomuş ağrın oldukça ordan ilaç veriliyomuş. Ama doktorlar spinali tercih ediyo hemen uyuşukluk olduğu için