Busra34ybg Iraz malesef ultrason cihazı olmadığı için bakmazlar ama doktorunu arayıp sorabilirsin ne şekilde yol izlemen gerektiğini geçmiş olsun
Iraz Selinbam 22 haftlıgım bir kaç gundur kımıldadıgımı hissediyordum suan kmıldamıo sanki tatlı yemeyi deneyecgm
Selinbam Iraz bende 21 im benmde 1 gün kıpırdıyo bi gün hiç kıpırdamıyo doktorum normal dedi o kıpırdarmış ama durduğu yer yüzünden hissetmezmişiz
Meloqqo Iraz kötü düşünme 26 27 haftada baslıyormus asıl kımıldamalar yani su an 1 gün hissedip 3 gün hissetmeyebilirmissin allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin 💓
halitefe Iraz canım acil bir durumun olursa kanama falan hastaneye götürürler seni ama şuan acil bir durumun yol anladığım kalp atışı dinleyemezsin malesef
Ftmsrkn Iraz benim testim de pozitif çıktı ve çok ağır geçiriyorum ama o şekilde gelip bakmıyor kanama vs olursa seni hastahaneye yatırıyorlarmış
Ftmsrkn Iraz inşalalh inşallah ama psikoloji olarak kendinizi hep olumluya yönlendirin telaş yapmayın stres yapamayın atlatacağız inşallah benim dün nabızım çok yüksek olduğu için gözlem altına aldılar bi süre siz siz olun stres telaş yapmayın
Miragee Iraz bende yasadım aynını yarın aile hekiminin arıyorsun kaç haftalıksın bilmiyorum ben 19.haftadaydım bebegimin hareketi yavasladı dedim o da hemen bana ambulans yönlendirdi ve hastaneye gittik detaylı tetkik yapıldı
Asi_0658 bel kasik ağrın kanaman varsa gelip 112 aliyor hastaneye götürüyor muayene ediyorlar tekrar ambulansla eve gonderiliyorsunuz
Kertenkelemiz 112yi olmasa da aile hekimimizi bi arayın. Bide çikolata yiyip sol tarafınıza yatın. Umarım hissedersiniz
Iraz Kertenkelemiz bende kırgınlık var canım halsizlik 😔 sanki hep üstümde bir skntı var gbi sende de olurmuydu
Nur-1 20-21-22 bu haftalar hep bir gün sakin Birgün hareketli geçer o yüzden normal yani sıkıntı yapmayın 😊
atescan27 Iraz 112 yi ara bebekte hareket hissetmediğini şöyle cnm gelip alırlar seni hastaneye götürüp kontrol ederler bende covid olduğumda hareket etmedi bebeğim ultrasonla kontrol ettiler nst ye bagladilar
Kertenkelemiz Iraz benim gebeliğim zor geçti kuzum o yüzden hep halsizdim. Hala da halsizim onu anlayamadım o yüzden ama. Koku kaybı başlayınca anladım tam olarak