OzelS Kızlar eşim aldı ama aman allahım öyle kötü bir tadı varki miydem kalktı bazı arkadaşlar tek başına değilde limon yogurt vs önerileri olmuştu ama tam hatırlamıyorum nasıl tüketmeliyim avokadoyu💁🏻♀️
Nida_Y OzelS benim en sevdiğim tarifi vereyim; avakadoyu az tuz karabiberle ezin ekmek kızartın, sonra labne veya herhangi krem peynirle avakadoyu karıştırın kızarmış ekmeğin üstüne Sos sürer gibi sürün ben üstüne çörek otu da atıyorum harika oluyor
mercimeginanne OzelS yumuşak olması lazım avakadonun. Sertse meyvelerin yanına koy yumuşar bi kaç güne. Yumuşayınca ez, sarımsak- tuz- limon- yağ ekle ver karıştır. Ekmeğe sür ye. Yada kaşık kaşık ye bayılırım 😍 aldım yumuşasın die bekliyorum 🙈🙈
Burcuseyy OzelS bende hiiic ama hiiic sevemiyorum avokado ezip tuz karabiber ve labneyle karıştırdım birtek oyle yiyebildim 🙂
Ght OzelS sabah yedim canım soyarken bile nasıl yiycem dedim daha önce yemiştim faydalı diye ama hamilelikte ilk kez yedim bugün.Ben ince ince doğradım biraz tuz,zeytinyağı ve limon sıktım bolca yedim hosuma da gitti sanki 😁
sev_al güzelce kabuğundan sıyırıp,ezip bol limonla ve karabiber ekleyerek tüketebilirsiniz.tabi ekmeğin üzerine falan sürmeniz gerekiyor o yüzden kahvaltıda güzel gidiyor✌🏼😌
Myssr mercimeginanne ayy ben de ilk yedigmde bu ne tatsizki bu demistm smdi avokado deynce goxlerimden kalpler cikiyo gecen gun aldm olgun degildi olguassn diye bekledim bu sabah yedmm nefisss
maslan Bende 2 haftada 1 yiyorum. Tost makinesinde ekmegi isitip, avokadoyu tuz karabiber zeytinyagi limonla eziyorum. Onu ekmege suruyorum. Uzerine de 1 yumurtayi omlet yapip koyuyorum:) cok doyurucu oluyor
knurce Yumuşacık olması çok önemli ama kabuğu çok rahat soyulsun en lezzetli öyle yukarıdaki tariflere katılıyorum bol limon karabiber tuzla enfes oluyor kaşık kaşık yerim ben 😋
OzelS Uffff hiç damagıma uygun gelmiyor ama çok faydalı olduğunu biliyorum ekmekle yiyemem ama belki sadımsak yağ tuz limon katarak yiyebilirim 🤦🏻♀️
H-melek OzelS kaşıkla çıkabilecek kadar olgun avokadoyu sarımsak ve yoğurtla karıştırıyorum pürüzsüz olunca üstüne zeytinyağı döküyorum biz sos olarak birçok Şeyle yiyoruz tuz koyarsanız da çokkk azz koymanızı tavsiye ederim tadını ağırlaştırıyor