Yldz3 Kızlar merhaba 31+5teyiz 30ncu haftamda karnımda yanma kaşınma çizgiler belirmeye başladı birde baktım ki nasıl çatlamışlar şimdi aşırı kaşınıyor harita gibi olmuş ince ince çizgiler bu çatlakları nasıl geçirebilirim bilgisi olan var mı ?
Hnfesin Yldz3 lierac ve bio-oil çatlak losyonları bi nebzede olsa geçirir belirginliklerini aloa verada iyi geliyor ama ciltte alerji yapabyor kızarıklık
durusum Yldz3 canım resm nasıl paylaşılıyo burda bilmiyorum ama kaşımamlısın herhangi bir krem jel kullanıyomusun? duştan sonra sürülmesi lazım askında en başından
Deletedmom317 Yldz3 ah ben neler neler kullandım yinede oluyor onlar bio oil bebek yapı vazelin falan hikayeymiş
Alinamoms Yldz3 çatladıktan sonra malesef ki çare yok önceden önlem alınmalıymış ama bol bol bebe yağı sürün yada hakiki zeytinyağı belki daha da çatlamayı önler.
Yldz3 Hnfesin bio oil duydum canım umarım işe yarar sipariş vermeyi düşünüyorum aşırı kaşınıyorlar ama ovalıyorum
durusum lierac indieimde şuan onu arkdşlarımm önerdi banada resm atamıyırum ama 128 e düşmğş bence başlamalısın hemen kaşınınca da onu sür ovala kalımamamlısın kesnlkle
Yldz3 Alinamoms aslında sürüyordum ama cilt yapısıyla alakalı bence kendini hiç belli etmedi bende seviniyordum ne güzel olmadı diye yağ sürüyordum
durusum Yldz3 geriilip kuruduğu için çatlıyor nemli tutmakta fayda var bence ynede fazla çatlak oluşmadan önlem alalım