maviscik77 Kızlar hiç bir yemekten midem bulanmıyor et süt soğan ne varsa yiyorum , ama kendi evimde yiyemiyorum anneme gidiyorum yapıyorum yiyorum ama eve gelince mutfaktan su bile alasım gelmiyor niye böyle oldu bilmiyorum napıcam ben böyle :(
Acemi_anne04 maviscik77 bende öyleyim canım sadece baska bir yerde yemek yiyorum evimde midem bulanıyor hemen
Ummudogan maviscik77 ben de öyleyim ama ben sogan dograyamiyorum. Yiyiyorum ama yemeklerde de cok seviyorum ama dograyamiyorum. 10+2 haftalik hamileyim. Gecen hafta gittim doktora hersey yolunda dedi. Bu zamana kadar da hicbirsey yiyemiyor ve su bile icemiyordum şukur anca anca duzeldim
Yenigebe9 maviscik77 aynı ben, kaynanama geldik bu yüzden evdeki mutfağa adım atasım gelmiyor aşırı tiksiniyorum 😂
minikbaby06 maviscik77 şükredin böyle olduğunuza 😌 ben yaklaşık 8 haftadır ağzıma sulu yemek sürmedim tost ve çubuk kraker ile besleniyorum keşke yemek yiyebilseydim 😐
sagsbry maviscik77 ay Bi insan kendi evinden nefret edebilir mi? Etmiştim 🤷🏻 ilk üç ay boyunca eve girmek istemiyordum ağlıyordum resmen.. Hangi dolabı açsam kokuyor hangi odaya gitsem rahat edemiyordum.. Bi başkası yemek yapınca çok güzel yiyordum ama kendi yaptığım yemekten tiksinmiştim🤦🏼♀️ ama çok şükür geçti 🤭🌼