Merhaba güzel anneler ❤️
Bende burada ki herkes gibi bende yazabilirmiyim doğum hikayemi diye düşünürdüm , bende doğurdum sonunda ☺️
hamileliğimin başından beri çok güzel bi hamilelik geçirdim 33 haftaya kadar kontrole gittim beni nstye bağladılar ve hiç hissetmediğim bi sancı çıktı nstde alttan muane ettiklerinde rahim ağzım kısalmış ve beni acilen doğumhaneye yatırdılar 2 ciğer geliştirici iğne 3 tane serumla 1 günde biraz rahim ağzım düzelmişti oda 26 mm olmuştu 39+2ye kadar hiç bi şekilde iş yapmadım sadece yemeğimi yaptım o kadar ve benim bu arada sigillerim vardı 3 tane normal doğum yapamazdım zaten İnan ki hiç cesaretim yoktu normal doğuma hep genel sezeryan yapıcam diye şartlamıştım kendi mi hastaneye yattık beni götürüyorlar çok korkuyorum ama hiç bi şekilde kimseye belli etmiyodum korktuğumu anestezi uzmanı sordu bana genel mi spinal mi diye bende kararsızım dedim ikisinin farklarını anlattı bana size bırakıyorum dedim ve spinal oldum anestezi oldum ilk bacaklarımı hissetmedigimde ağlamaya başladım nedense hissetmiyorum bacaklarımı çok ağırlar diye 😂😂😂 bizde böyle olmasını istiyoruz zaten Dediler iğne batırdılar hissediyomusun diye hayır dedim başlamışlar bile bebek çıkmak üzere size sadece şunu söyleyebilirim ki sadece bebeği çıkartırlarken çekiştirme hissettim onun dışında hiç bi şekilde birşey hissetmiyorsunuz zaten başınızda duruyo hemşireler size çok güzel moral veriyorlar ben bebeğimi o anda görmeme İnanın ki hiç birşeye değişmem çok güzel bir anı olarak kalıyo bebeğim ağlayarak çıktığında bende baya bi ağladım tutamadım kendimi tenini tenime koyduklarında o anda sustu yavrum ❤️ bebeğimi götürdüklerinde bi yarım saat sonra da ben çıktım he bu arada bebeğim 10 dakika sonra çıktı bende bi yarım saat sonra çıktım ameliyat sonrasında o kadar büyütülecek agrım olmadı zaten serum ve agrı kesicilerle çok iyi oluyorsunuz size şunu da diyim ben hayatım boyunca hiç ameliyat anestezi geçirmedim ve hamile kaldığım zamandan beri düşündüğüm tek birşey vardı ben nasıl doğum yapıcam çok aşırı korkuyordum ama İnan ki hiç korkulacak birşey yok ve bebeğinizi yavrunuzu gördüğünüzde herşeyi unutuyorsunuz 🥰❤️ yürümem konusunda güzel di o ilk yürüme korkulacak birşey değil dikişlerinizde yanma hissediyorsunuz sadece ve sondayı uyuştuktan sonra takıyolar çıkarttıklarında da hiç acımıyo sinek ısırığı gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar sorularınız varsa severek cevaplayabilirim bu arada biz bugün 1 haftalık olduk bile yanımda uyuyo yavrum 🥰
Size tavsiyelerim , bol bol sıvı alın neskafe için ki anesteziyi hemen atın ben depend almayı unutmuştum zaten orda hasta bezi tarzında birşey verdiler ve yeterli de oldu bana o kadar yoğun bi kanamam olmadı normal bi şekildeydi ☺️