Yldz3 Herbisey hayırlı olsun canım 🥰 gözüküyor bende de böyleydi 1 hafta sonra tekrar yaptım çok net belli olmuştu şuan 31 haftalığız 😊
Herbisey Yldz3 yaaa Allah sağlıkla sıkıntısız huzurlu bi doğum nasip etsin canım çok teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım bende çok heyecanliyim 💞
Kymt95 Herbisey pozitif gozukuyo canım benımde boleydı hatta bı tık daha sılıktı suan 33 haftalıgız cok sukur
Herbisey Kymt95 inşallah canım benim bakalım yarın belli olcak sanada hayırlı doğum nasip etsin Allah 🥰
Yldz3 Herbisey çok teşekkür ederim amin İnşAllah 🙏🏻 Rabbim sıkıntısız bir gebelik doğum nasip etsin size de 🥰
zynpcknn Herbisey bende test yaptım aynı böyle çıktı emin olmak için gittim kan testi verdim hamile olduğumu öğrendm
Hamileyim-mutluyum Herbisey Ayy çok heyecanlanıyorum bu testlere bakınca var kuzum kan testi yap bugün hayırlı olsun bize de haber et mutlaka ❤🐣
Herbisey Hamileyim-mutluyum teşekkür ederim canım mutlaka edicem ama şuan bi korkuyorum iç çamaşırıma 2 3 damla kan gelmiş reglim mi başlıyor kan sonucu da çıkmadı daha 😑