Mrs_veterinerius Herbisey benimde 2 gün geçikmişti benimde böyle çıktı sonra kan testi çıktı inşallah darısı başına 🤲
Herbisey Mrs_veterinerius amin canim çok saol sabah sağlık ocağında kan testi yaptırcam hala korkuyorum sevinemiyorum regl olursam diye çünkü regl belirtilerim oluyo belimde kasıklarimda. Kan testinde çıkar demi senin böyleyken kaç çıkmıştı sonucun
Herbisey Kimyon hastaneye gittim acilde pandemi nedeniyle kan almiyolarmis sağlık ocağı kaça kadar alır kuzum
Kimyon Herbisey saat 11 kadar alıyor bizimki sabah 9 da aç git tam kan gebelik testi. İstiyorum de bence hepsini yaptır☺️
Mrs_veterinerius Herbisey bende göğüs ağrısı kalça adet olacakmışım gibi böyle kasık ağrısı karında vardı o yüzden yaptırmak istemiyordum böyle silik çıktı eşim yenisi aldı oda silik çıktı ben 5 gün bekledim sonra gittim doktora 476 çıkmıştı kandaki sonuç
Herbisey Mrs_veterinerius aynı şeyler bende de var valla sabah kan vercem bakalım ne cikcak inşallah senin gibidir canim
Beyza070707 Herbisey hayırlı olsun benimki de böyle çıkmıştı erken gebelik testi alırsan daha net bir çizgi görürsün 🥰😍
Mrs_veterinerius Edaaa123 bu nasıl test özel ismi mi var ama en net şey kanda baktır biZim burda ne dersek kesin sonuç hastanede
Mrs_veterinerius Herbisey inşallah inşallah vizede muhakkak haber ver hayırlı haberlerin alırız inşalalh ama bende aynısı oldu inşallah benim gibi olursun bak son 8 haftadayım🤗