Msydn6 Bugün kontrolüm vardı 4 lü testimi yaptırdım doktor 15 dakka baktı baktı cinsiyetine bişey diyemedi daha çok küçük ondan değişebilir dedi iyi de bu haftalarda artık belli olmuyor mu ki yani nesi küçük daha öncekilerde hadi göstermiyordu 🥺🤷🏻♀️ Anlamadım yine öğrenemedim ya😔😏
Gozde2625 Msydn6 yok belli oluyor ya değişme durumu olmaz.Göstermeye bilir orası ayrı.Benim 12 den beri belli cinsiyet😊
Msydn6 Gozde2625 ne güzel yaa 😞 e doktorum bana niye öyle dedi o zaman bu haftalarda o kadar da küçük olmazki artık belli olur illaki ya uf
Msydn6 Gozde2625 ilk gebeliğimde oğlum benimde 12 haftamda gösterdi bi daha değişmemişti yine özelemi gitsem acaba 😏
Bs1234 Kızlar 17 hafyalıkken kıza benziyo dedi 19 haftalığım yine kıza benziyo dedi heralde erkek olsa daha erken belli olurdu
Gozde2625 Bs1234 detaylıya girince net bir şey söylerler.İki aynı tahminde bulunulmuş .Değişmez belki
NarminAmirli Aynı haftadayız😊bana 12 haftada erkeye benziyo demisdi doktorum,haftaya gitmeliyim bi de,siz bebeği hissedebiliyomusunuz?