Aycakara60 Ffc2224 bencede gayet normal ama işine yarar şeyler almışsın ben 9 tane 4.5 li takım almıştım hastane çıkışı ayrı bide hepside 03 ay ins hepsini giydirebilirim
Papatya-kalpli Ffc2224 bence gayet normal bizim durumda bundan farksız değil. İnsanın aldıkça alası geliyor gözümüz doymuyor vallahi. Rabbım güzel günlerde giymeyi nasib etsın inşAllah 😊🙏🏻
demioz çok yerinde almışsın bence bana hep çabuk büyüyorlar yenidoğan fazla alma dediler sonuç çocuğum kıyafetsiz kaldı sonradan alışveriş yaptım 1-3 ay aldım hep şu an iki aylık ve bir ay daha giyer
Busra_0738 Hepsinini 1 er kere giyse zaten büyücek ben 4 5 parça alırım diye düşünüyorum yeni dogunca zıbın iyi ama
annepanda Ffc2224 gayet normal.. hepsi yeni dogan degilse daha da guzel. Az bile gelir o zaman ama hizli büyuyorlar ve artik imkanlar daha kolay. İnt bakip begenip kapimiza getirtiyoruz. Ve hepside cok zevkle seçilmiş.. yakışiklı cok gonul celecek 🤭
MerveRt Ffc2224 Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 😊😇 Ama bana oldukça fazla geldi giydirmeye vaktin olmadan bir bakmışsın bebiş içlerine sığmıyor 👼😊😊
umutcuk Ffc2224 canım benim kasımın sonuna doğru zara indirimi baslayacak o zamank bekle muhteşem indirimler oluyor