Ffc2224 Edizinannesii aynen o yüzden işte acaba hepsini giyebilecek mi diye dedim cok mu ama cok değilmiş 😂
Edizinannesii Ffc2224 zaten sık sık değiştireceksin canım takılma temiz kullanırsın büyüyünce ihtiyaç sahibi birine verirdin hem senin içinde kalmaz hemde israf olmaz 🥰 ben öyle yapcam 🥰
L183 Ffc2224 nacizane tavsiyem çogunluk zıbını takım olmuş atlet niyetine zıbın giyilir ama içine tekrar zıbın giyemicek üst gruptan Bi kaç parça almanızı tavsiye ederim 🤗 sağlıkla kucağınıza alın çok güzeller bu arada
Gulcan0187 Ffc2224 banada az geldi. Yada ben abartıp çok aldım bilmiyorum. Ne kadar gerekli olur bilmiyorum diye baya almışım. Bide küçük parçalar diye göze görünmüyor önce.
Ffc2224 Gulcan0187 aynen bende öyle yapıyorum bu sabah yine bakıyordum almak için sonra elimdekilere bir bakayım dedim 😅
Gly_87 Ffc2224 hepsine bayildimm saglikla giysin insallah,chakra hastane cikisi bende aldim penyesi muhtesem 😍 hm olanlari 0-1 mi 1-2 aymi aldnz,o bedende kararsiz kaliyorum hep ya
Ffc2224 Gly_87 h&m 1,2 aldım canım yada 2,4 zaradan lcw dende 1,3 aldm genelde 😅 cünkü hastane cıkısı 3 takım var diye aynen bende bayıldım chakranın hastane cıkısına cok güzel penyesi ipek gibi
L183 Ffc2224 kış bebeği ev sıcak olsada öyle olmuyo 2.bebeğim bu da kış olacak 🤭 sonra kocalar çıkıp almak zorunda kalıyo onlarda pek beceremiyor 🥴😁
Brcklc Ffc2224 ben özellikle chakranin yenidogani ve krem rengi çoraplarına bayıldım bende aliyim ömerime bari 🤭🙈🤗güle güle kullan canım çok beğendiğim markalar
Ffc2224 Brcklc canım chakranın hastane cıkısı muhteşem ipek gibi ve indirimde suan bence kesinlikle bakmalısın h&m ile zaranında pijamaları cok güzell 😅😅
Ffc2224 L183 ayy kocamında zevkine hiç güvenmem 😂😂😂 inşallah öyle olmaz olmazsa ben biraz daha normal üst bakayım 😅
SofiB Ffc2224 fazla değil hepsini kullanırsınız güzel günlerle inşallah çok da zevkli olmuş seçimleriniz güle güle giysin bebişiniz ♥️
Kizimveoglumm Ffc2224 bence normal 😇 yeni doğan zıbın da yoksa eklemelisin ilk ay çok kaka yapıyorlar 😂çok batıyor
Ffc2224 Kizimveoglumm ilk cocuk diye hiç bilmiyorum 😅 ne kadar sürede değişiyor sadece erkek bebekler üstelerine çiş yapıyorlarmıs cok fazla 😂
Kizimveoglumm Ffc2224 benim ikinci o yüzden söyledim 😂 günde rahat 10 tane bez değişiyorduk biz ilk dönemde 😂 ve zıbınlarımız kaka oluyordu sadece sıvı ile beslendiği için sağ salim gelsin inşallah zıbınları coğalt derim ama hepsini aynı ay alma ebebekte indirim var 5 al 4 öde hellobaby zıbınlarda yenidogan al bide 3 ay al bence 😂