Ozlem555 5+2 yim sat e göre keseyi görmeye gittik beta 2022 cıktı kesede vajınal yolla gözüktü 4 haftalık gözüktü gec döllenme dedi doktor hazıranda bi düşügüm oldu korkuyorum bişey olmasından
prensesannesii_ Ozlem555 benimde öyle 18.haftmzdayiz tamamlamadi ama doktor gayet normal dedi belki ileriki haftalarda tamamlar
pinaryg Ozlem555 benim de öyleydi 6 hafta olması gerekirken 4+4 diye gözüktü endişelenme şu an yakaladı o arayı kapattı bile biz de 19+4 teyiz 🙏🏼♥️
babyackgz Ozlem555 korkma benimde 2 hafta geç döllenme tam normalde 30+1 olmam lazım 28+1 deyim sadece doğum tarihini ileri atıyor hatta büyüdükçe aradaki farklı kapatan bebekler de var
Ozlem555 eymenMomy_ ay inşallah birşey olmadan ilerleriz peki sonradan haftasını kendısı dolduruyormu yanı sat e gore yetişiyormu yoksa hepmı 1 hafta geriden gelicek
eymenMomy_ Ozlem555 Yok hayır büyüdükçe kendi haftasına geliyor canım. Şuan biz kendi haftamızla uyumlu ilerliyoruz
eymenMomy_ Zana123 Evet 11. Günümde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Doktor hatta adet söktürücü yazmıştı