mavikelebek_ Merhaba anneler dün akşam kanamam geri başladı serklajlıyım rahim ağzı uzunluğun 29 mm düşmüş şuan hastanedeyim doktor yatış hemen gel dedş bekliyorum Şu an erken doğum riskim var benim için dua edin ne olur
Sevcus mavikelebek_ rabbim yardımcınız olsun hastanede düzene sokarlar allarım izniyle sağlıkla zamanında gelsin inş 🙏🏻
Azrabetulunannesi mavikelebek_ rabbim tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🤲🏻
Smctn mavikelebek_ çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebeginiz kanama sebebi ne 29 mm iyi benim sıfır sadece dikiş tutuyor bebeğimi sürekli yatıyorum evde
bilaloguzunannesi mavikelebek_ çok geçmiş olsun iyi misiniz inşAllah zamanın da sağlıkla alırsınız ❤ geçen yangın postunda konuşmuştuk
mavikelebek_ bilaloguzunannesi iyiym canım bugün taburcu oldum kanamam durdu rahim ağzı kısalığı 29 mm düşmüş anneme geldim artık burdayım doğuma kadar ertan bey erken doğum riskim var dedi gene salı tekrar gitcem
Eenn41 mavikelebek_ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt bol dua et rabbimin izniyle çoook güzel olucak stres yapma sen 🌸🤲
Mucizeeemmmmmm mavikelebek_ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah 🙏 benimde erken doğum riskim var 25. Haftalığım kahverengi lekelenme oluyor bendede malesef ☹️ Rabbim sonumuzu hayır etsin evlatlarımızı bize bağışlasın