feyza123 Serapca 2.gebeligim şuan pazartesi doğumum var 38 haftalığım ikisinide 20 haftalikda hissettim😊😊
Serapca 10 haftaya giriyoruz emin olamadım 2.çocuğum olacak kısmet olursa bekliyoruz pek bi heyecanla 😍🙈🙈
Babyboy Haftada damar atar gibi hissettim hatta ilk anlamadım doktora sorduğumda oğluşumun hareketi olduğunu söyledi🤗🤗
Serapca Babyboy ayyyy çok hoş ya ben yoğun bakım hemşiresiyim ilk çocuğumda çalıştığım mesaide hiç hissetmiyordum eve gelince yılan misali bi bebek bu kadar hareketli olurmu diyordum Rabbim çok büyük ya nelere kadir
PasaninAnnesi Öncesinde de pıt pıtlar vardı ama tam emin olarak 17de hissetmeye basladim suan 19 daha da güçleniyo her gün hareketleri
Babyboy Serapca evet yaaa çok şükür 🙏 çok büyük bir mucize Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
Sevde123 16 da segirmeler başladı 17+5 ken yanılmıyorsam, üç kere üst üste tekmeleri oldu daha sonraki günlerde net hissettim smdi 27+6 olduk 😍 içeride top oynuyor 😂😂 baya hareketli kızım 😄❣
RRR İlk gebeliğim ve bende 16. Haftada net olarak hissettim öncesinde seğirme şeklindeydi şimdi yemek yiyince duracagı yok 😂 şu andada 17 haftalık
Gamzeclska ilkerzorlu45 merhaba internete yazdığında çıkar sana haftalar 13. Hafta bittiğinde 4. Aya girmiş oluyorsun internete 14 haftalık gebelik kaç aylık yaz öyle de bulursun söylüyor internet canım 🙂
Gamzeclska İyi geceler arkadaşlar 🙋🏼♀️ Bende 18. Haftada hissettim ama şimdi 22+1 oldum sanki içimde baloncuklar patlıyormuş gibi hissediyorum ayakta birşey yok oturunca veya yattığımda oluyor genellikle sizede böyle oldu mu ?