prensesannesii_ Yelizimmmm3447 biz şuan 18 haftalığız 15. Haftada 16 cm 134 gram şimdi büyümüştür herhalde kızım çok merak ediyorum ☺️
MummyTugba Melike48 merhaba 🌸 biz de 19+6 haftalık olduk, hareketleri hergün hissediyor musunuz? Son 10 gündür pıt pıt hissediyorum ama 2gündür hiç hissetmiyorum cok endişeleniyorum😕
Yelizimmmm3447 Nazcem43 bende hafif hafif başladım hissetmeye 23 haftaya kadar hissedersin sağlıklı olsunda 🙏😊❤️
ozkansacfatma Ben de 19+2’deyim Cuma günü kontrol var. Çok şükür herşey güzel geçiyor ama hareketleri ben de hissedemedim net bişekilde daha:((
Yelizimmmm3447 ozkansacfatma kimi geç hissediyor karın kaslarına bağlı deniliyor bende 3 gündür yeni yeni hissediyorum ama çok minik haraketler😊
ozkansacfatma Yelizimmmm3447 hiç hissetmedim diyemem ama çok bariz birşey de değil kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba diyorum🙈Bu arada benimki de erkek👶☺️
Melike48 MummyTugba endişelen me canım daha şuan düzensiz oluyor bende ara ara hissediyorum Allahın izniyle yolu yarışadık sağ salim kucağımıza alırız ☺️🙏🏼