ESMAARAS Sıcak su gıbı akıntı geldıgını hıssettım ıkı uc gun once ama afederseniz ama ıc camasırma baktım hıc ıslaklık yoktu agrım sancım da yok bebegımın haraketlerıde ıyı bu kotu bısey deıldır dımı korktum nolur yardım
Mymother ESMAARAS canım ben doğum yapmadan önce suyum geldi ama onu anlamamak mümkün değil durduramadığın birşey o kendini sıksan da akıyo ve sıcak bir su bir kereliğine gelen bir su da değil ara ara sürekli geliyo
ESMAARAS Mymother benım ogun ıslanmamıstı ıc camasırım ogunden sonra da hıc ıslanmadı zaten takıp ettım hıc ıslaklık olmadı bebegımde haraketlı ama seytan kafama kotu seyler sokuyo sıcaktı sankı o gelen sey
ESMAARAS Mymother zaten bısey olsa heralde devam ederdı dımı canım ıc camasırım kupkuru yanı bebek haraketlerıdr normal hersey takıpteyım cok saol ıcımı rahatlattın Allah razı olsun :)
Mymother ESMAARAS yok canım banyoda bile hissediyorsun onu merak etme mesela ben duşumu almıştım suyum gelince oturuyordun eşimi bekliyordum ayağa bi kalktım yine foşşş diye aktı
ESMAARAS Mymother ayyyyyy ıykı soyledin ben bılgısızlıkten aklıma hersey gelıyo nasıl duygu anne olmak kavusmak :)
Mymother ESMAARAS inanılmaz bişey benim kızım şuan 9 buçuk aylık ama sanki çok çabuk büyüdü dün gibi o güzel kokusunu içime çektiğim sanki umarım yavruna sağlıkla kavuşursun 🌸