dilaraa04 Sevgili anneler önere bileceğiniz doktor varmıdır 5 haftalığız daha biz doktora gitmedim bu hafta ya da önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum inşallah
Beyzabyk dilaraa04 ben özel kliniğe gidiyorum cenk aşkalli umi plazada mudanya yolu üzerinde çok iyi bir doktor herşeyiyle size verdiği destek olsun bebek açısından ne iyi ne değil herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorsunuz açıkca benden daha pinpirikli bir doktorum var tavsiye ederim gitmeyi düşünürseniz
dilaraa04 Cenk beyi duymuştum canım Jale hanım da iyi diyorlar kararsız kaldım doğumu nerede yapacaksınız
Beyzabyk dilaraa04 haftaya cuma jimerde doğumum var pembe mavi ve medicana ilede çalışıyor ama medicanda covid olduğu için şu an için tavsiye etmiyorum sizi riske atamam dedi jimeri seçtik doğum için bizde
dilaraa04 Beyzabyk Çok iyi yapmışsınız sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canım yanlış anlamazsan kaça yapıcaksın doğumu ve Cenk beyin muayene ücreti nedir
Beyzabyk dilaraa04 teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻 kuzum muayene ücreti 300 tl ama bir muayene bir kontrol şeklinde gittiği için 150 ye falan geliyor doğum ücretide sezaryen olacağım için 7500
dilaraa04 Beyzabyk anladım canım gayet iyi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza kaç kiloyla hamile kaldın ve kaç kiloyla sonlandırıyorsun hamileliğini
Beyzabyk dilaraa04 valla kuzum ben 49 kilo ile hamile kaldım şu an 63.5 kilo alımım son ayda durdu şu an bebek kilo alıyor ben haftalardır aynı kilodayım 70 görürüm gibi düşünmüştüm ama öyle olmadı hiç
dogamoms Ben de cenk aşkalliye gidiyorum 5 yıldır doktorm düşüğümde kızımın doğumunda şimdi de nasip olursa oğlumda beraberz cenk hoca başkadır sizden önce herşeyi düşünür güleryüzlüdür babadır abidir yani 🥰