MiniKaya Kızlar bende hamilelikte basur yada hemoroid birşey oldu ama hangisi bilmiyorm 😀 söylemesi ayıp kabızlık yaşasam bile acı yok kanama yok sadece orada bir et parçası var yani şunu merak ediyorm bu lavma yapılırken falan acı veriyormu bu durumdan dolayı yaşayanlar beni bilgilendirebilirmi
Ugurbocegi9876 MiniKaya bendede dış kısımda mercimek kadar et parcası çıktı ve kabız olunca şişiyor kantoran yağı sürüyorum şişliği iniyor ama kaybolmuyor allahtan çok kabız olmuyorum nasıl gecer bende bilmiyorum
Rabia95 MiniKaya Bende de oldu hemde 38. haftamda 🥺 ama acı sızı yoksa sıkıntı olmuyormuş doktorum öyle dedi. Doğum esnasında biraz daha şişer ıkınmadan dolayı sonra yine geçer, geçmezse krem yazarım geçer dedi. Ağrı sızı yoksa problem olmuyor anladığım kadarıyla
MiniKaya Ugurbocegi9876 benide rahatsız etmiyor şu lavma yapılırken nasıl oluyo onu merak ediyorm 🤦🏻♀️
Eavsar Ahh bende sıkıntıdayım yaklaşık 1-1,5 aydır şiş ve inmiyor acıda var doğumda felan sıkıntı oluyor mu diye merak ediyordum bende aslında veya doğumdan sonra dikiş yaparken onuda alırlar mı acaba 🥺
MiniKaya Eavsar onu alacaklarını düşünmüyorm 🤷🏻♀️ Ama doğumda nasıl olur merak ediyorm bide benim kıl dönmesi ameliyatı olmştm kuyruk sokumumda dikişlerimde var bunlar beni zorlucakmı diye düşünüyorm 🤦🏻♀️
Eavsar MiniKaya inşallah zorlamaz hakkımız da hayırlısı olsun valla ben hazır aşağıdan dikiş alacakken onuda hallettirmeyi düşünüyorum açıkcası iki operasyonu birden yaptırabilirim.
MiniKaya Eavsar kadın doğum doktorunun onu yapacağını sanmıyorm canm ama belki dikişin atılırken genel cerrahi doktoru girip yapabilir
Eavsar MiniKaya bende öyle düşünmüştüm çift ameliyat aynı anda yapıyorlar görüyorum sürekli paylaşımında ondan aklıma girdi