gamzebngaa_dmr Denizsevim ay hiç bilmiyorum benimde 39+1 sadece akıntı var başka belirti yok bekliyorum bende 😂
firdevs gamzebngaa_dmr bana 1 hafta sonra gel dediler diye bekledim canım ama dayanılmazsa ağrıların bence git bana sancın artarsa gel demişlerdi çünkü ben de kontrol ettim uzun süreli olmadı hiç bakalım aslında ben de korkuyorum yarın ne olacak diye Ramazan’ın ilk günü rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin tatlım 🙏
gamzebngaa_dmr firdevs banada 1 hafta sonra gel dediler cuma günü gitmem lazım ama bu akıntı sıklaştığı için korkuyorum yarın gitsem mi acaba diye düşünüyorum hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah bekliyicem mecbur ...
Denizsevim Derya38 şuan bel ve bacak ağrım yüzünden uyuyamıyorum. Birazda heyecan yapıyor olabilirim tabi 🙈😀
Denizsevim Derya38 kontrolün nasıl geçti? Benim açıklık 2 cm olmuş. Suyu iyi dedi. Nst de tek sancı çıktı 10 dk da. Eve gönderdi. Bugün yarın da olabilir, 10 gün sonra da olabilir dedi.
Elifrana gamzebngaa_dmr ben doktoruma sancı nasıl bişey dedim. Bilmiyorsan hala yaşamamışsın demek ki dedi 😂 doğum 3 şekilde başlar 1. Nişan gelmesi ( panik yapılacak bi durum değilmiş, ama doğumun çok yaklaştığını gösteriyor) 2. Suyun gelmesi ( bunu da çok net anlarmışız) 3. Düzenli sancıların başlaması
AHFKASAP gamzebngaa_dmr Benim yaklaşık 2 haftadır akıntım vardı. Bugün 40+1 deyim ve şu an sancılarım var 10 dk da bir ama açıklığım 1 cm beklemedeyim sabaha kadar bakalım 🤷♀️
Yaseminelebiolu AHFKASAP Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım, 39+4 benimde 1 hafta daha bekleyeliö dedi doktorum bişey sormak istiyorım akıntın ne şekilde benim bu aralar yumurta akı gibi daha yogun kıvamlı akıntım geliyor.. acaba bu şekilde mi seninde akıntın?
Eliftotree YesimDemircan peki sadece bel ağrısı doğum sancısi olabilir mi? Bende 39+4 oldum 1 saattir belim kopacakmış gibi acıyor bir de karnım ara sıra sertleşiyor 🤔
krtsgmze 14 Mayıs akşamı kansız nişan gibi bir şey geldi bugünde 10 dakikada bir sancım başladı ama en fazla 3 saat sürdü geri kaçtı yine bekliyorum hala. Akıntım çok bel sırt karın ağrısı ne varsa çekiyorum ama benim paşanın daha gelmeye niyeti yok 😒
Meleginibekleyenminikanne Bende 39+1haftalık hamileyim 2 gündür ishalim bi kaç kişide ishal olursan suyun geliyordur dediler ama su yok kızlar bi bilginiz varmı
Derya38 Denizsevim açıklığa bakmadı alttan baktı ama her gittiğimde bakıyor zaten nst de bişey çıkmadı benim hiç belirti yok yani ne güzel sen yaklaşmışın doğuma
Denizsevim Derya38 bilmiyorum yaklaştık mı.. ☺ bugün yine yürüyüşümü yaptım ama artık daha zor oluyor yürümek. Her geçen gün daha zorlaşıyor. İnşallah 10 gün daha bekletmez minnağım. Sen olması için birşeyler yapıyor musun?
Derya38 Denizsevim ne güzel yürüyüş yapabiliyorsun aslında ben 2 hafta öncesine kadar çok aktiftim ama bu son haftalar hem çok çabuk yoruluyorum hemde tuvalet ihtiyacım olduğu için yürüyemiyorum ayrıca ayaklarım özellikle bileklerim çok şişiyor uyku düzenim zaten sıfır çok uyanıyorum gece böyle işte hızlanmasını istiyormuyum isteniyormuyum karar veremedim 🙂 sadece hurmaya başladım bu haftada merdiven inip çıkayım diye düşünüyorum