Ozge-Akcakaya ExpatMom ilk oğlumun ismi Miraç şimdi 2. hamileyim ve bi oglum daha olucak bunuda Meriç koyucaz inşallah 😊
adaa_ ExpatMom biz de Deniz koymayı düşünüyoruz 😄 unisex diye yanına bi isim daha koysak mı diye düşündük fakat en başından beri çift isim istemiyordum .Herkes kafasına göre söylüyor .İki isim birden söylendiğinde de isimler anlamını hoşluğunu yitiriyor gibi geliyor .Ama hala kesin karar vermedim ben de 😬Ama Deniz Alp , Deniz Buğra , Deniz Atlas , Deniz Meriç , Deniz eren bunları düşünmüştük 😄 Aralarında en çok Deniz Meriç İ sevmiştim ama Meriç de unisex😄Erkek ismi bulmak cidden zormuş
ExpatMom adaa_ Ya aynı şeyi düşünmüşüz, Deniz içime siniyor da ah yanına unisex olmayan uygun bir isim daha bulaydım 🤦
diyhomelif ExpatMom ben de eşim de birbirimzden habersiz Almir Alp görmüştük, ismine oyle karar verdik
[silindi] ExpatMom cok guzel isim ama kolay soylenebilir de olmasi lazim. yurtdisinda yasadigim donem turk ailelerin cocuklarina hem ikili hem de bol ‘r’ iceren isimler koyduklarini gordum kimse soyleyemiyor. Yasanan yer de onemli bence. Ravza Naz vardi mesela havssa haz diyorlar cocuga, lara ya lagaa diye seslenebiliyorlar. Biraz cift tarafli dusunmekte cok haklisiniz 👍🏻
DeryaMirac Ncmtntuuba rıca ederim anlamına dikkat edin, bence en güzel anlamı içereni seçin çünkü hepsi güzel 😍💓
Tuktuk ExpatMom Benim oğluşun ismi Deniz Sina 🐣🤍 Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏽
Meltemelik ExpatMom siraç ismi .. anlamı kutsal ışık demek etrafına ışık saçan insan anlamında kullanılıyor.
SafaMerve Happymam yiğit Ali çok güzel yiğiti bende düşündüm ama i leri çok i harfi kırılganlık veririmiş