Betulmtn Hanımlar hamilelik için verebileceğiniz taktikler var mı? Ben yaptım ise yaradı dediğiniz. Mesela bel altına yastık koymak gibi…
ExpatMom Betulmtn Iliski sonrasi hemen kalkmamak ve ayaklari havaya kaldirmak. Bir de guzel beslenip, vitamin mineral eksiklerini tamamlamak hamilelik oncesi.
Elifmstf Betulmtn bana doktorum ilk lavaboya gittiğinde su kullanma sadece petece ile temizlen su az da olsa gitse sperm etkisini azaltiyo demişti. Bı de duşu baya sonra almak gerekiyor.
Serappp14 Betulmtn eğer bi sorunun yoksa çörek otu bal tarçın eşinede keçiboynuzu oneriririm cidden işe yarıyor
Betulmtn mayis13 nasıl oluyor üzerine mi oturuyorsun buharin nekadar süre? Yakiyi ben de yapacağım bu ay. Yumurtlama döneminde mi yapistirdiniz
mayis13 Betulmtn evet yumurtlama zamanı yaptım ilişkiye o şekilde girdim. Buharına oturuyorsun belinide havluyla falan sar buharı kaçmasın buharı bitene kadar oturuyorsun dikkat et deyme yakarsın kendini
Elifmstf Betulmtn nar suyu da icebilirsin rahim duvarı kalinlastiriyor canım ben o ay günlük kuruyemislerimle 1 bardak ictim. İnşallah tez zamanda olur canım 🤲
esraolgun Betulmtn ilişkiden sonra saatlerce kalkmamanın bir anlamı yok ilk 15 bilemedin 20 dk önemli. Alın duşunuzu falan öyle saçmalıklara inanmayın bence doktorlar söylüyor, ayağı kaldırmanın yastık koymanın bir etkisi yok diye. Size önereceğim tek şey bebeğe karar verdiğiniz an folik asite başlamanız
Betulmtn esraolgun valla ben 1.5 yıldır neredeyse içiyorum folik Asit ozaman dan beri düşünüyoruz ama 🤷♀️
esraolgun Betulmtn 😔 doktora gittiniz mi peki sizi üzmek istememiştim çok üzüldüm. İnşallah nasip olur sizin için dua edicem ❤️
Betulmtn esraolgun yok hayır üzülmedim. Evet gittim Rahim filmi çekildi. Eşimin tetkikleri yapıldı. Bicbir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor malesef. Geçen ay ilaç ve iğne ile hamile kaldım o da kimyasal gebelik oldu. Amiin çok teşekkür ederim ❣️
fzcolak Betulmtn 4. Yılın sonunda hamile kaldım. Hacamat ve sülük tedavisinden hemen sonra 😊 kesinlikle tavsiye ediyorum herkese
snm1- Betulmtn valla bişey diyim mi yok yat yok bel altına yastık koy tamamen boş. Ben sadece 3 gün beraberlik yaşadım ve hiç yatmadım direk kalktım ve temizlendim ama suan hamleym. Allah vermek istesin yeterki bir damla dahi yeter
Tugceasl Betulmtn merhaba öncelikle 5 aylık olduk çok şükür rabbime ben bunları denedim ve hamile kaldım . 🌼 Eşime havuç suyu 🌼çakşır suyu 🌼pekmez 🌼kendimde soğan suyu içtim 🌼aktardan macun hazırlattım hem eşim hem kendim için kullandım ay hamile kaldım