Iraz Kızlar bende covidim düne kadar yemem içmem iydi bugun iştahım kapalı gibi yiyip içemiyorum öksürürken midem bulanıyor sizde de oldumu
Iraz Iraz ama sanki biraz cigerlerim üşütmüş gbi gece pencereyi açtm havalansın diye battaniye bogazöa kadar cekiliydi ama yinede sanırım biraz üşüttüm birde benim belimin üstü cok agrıyor sizde de olmusmuydu
Miragee Iraz 1 yemek kasıgı limon 1 yemek kasıgı sirke 1 tatlı kasıgına bal sıcak su ile karıstır sabah aksam iç
Anne18 Iraz nasıl yani hiç hayatında sarımsak yemedin mi kızz Valla corbana kat ekmeğin arasına koy ye bol bol tüket
Ezgicann Ikıncı gunum benım de dun pozitif cıktı oksuruk bogaz kurulugu var esımde ates kızım da ates kırgınlık oksuruk burun akıntısı var
Kertenkelemiz Kızlar eşim pozitif çıktı. Benim sonucum çıkmadı daha. Koku kaynı tat kaybı bacak ağrısı ve burun tıkanıklığı var. Bunlar belirti mi. Sizce pozitif mi çıkar. 24haftalık hamileyim ☹️
Iraz Kertenkelemiz benim belirtlerimde böyleydi canım acil c vitamini takviyrsine basla bende 22 haftalıgım