merisenel-2016 GamzeEkti Mersin de özel muayenesi olup yine hastaneyle anlaşması olan Dr lar, Arzu Doruk ve Sezin Özyurt,Mezitli Cıty hospıtal Hastanesinde de Türkan Saymaz İlhan. Pozcuda da forum Yaşam Hastanesi Sultan Çınar Çelik canım 😊
Kara1833 GamzeEkti sultan hanımı tavsiye etmiyorum edenlerede bakmayın kadın anlasaydı işten beni suyun az deyip eve yollamazdı ve bende şuan kızımla olurdum ama yok çünkü kendisinin o az su ama zararsız dediği eve gönderdiği ben ogün sancılarım başladıgında ne telefona baktı ne yardımcı oldu hastanede berbat kimse ilgilenmiyor 38+5 ti dogacagı gün sayesinde kaybettim ben kızımı oyüzden gitmeyin sezin hanıma gidin mezitlide
Azra33 Tarsusta banu gulen tek var .gayet iyi ilgileniyor bi sorun bi soru olduğundan ulaşma şansında var direk dönüyo mesajlara
GamzeEkti Azra33 merhaba dün özel kadın doğum hastanesinde Banu hanım ve Tahsin bey arasında kaldım Tahsin beye gittim hiç memnun kalmadım keşke de Banu hanıma gitseymişim😔
Kara1833 A-F-B evet 18 eylül 2020 de bu sene oldu bu olay ogün 3 te kontrol vardı sapa sağlamdı kalbide atıyordu sonkez ogün duydum kalp atışını akşamına sancı başladı ilgi alaka sıfır ne karşılayan var ee eden doktoru arıyoz açmıyo neymiş dogumdaymış 2 dk açsan nolur mirofonu aç işini bırakma ne var hastane de sorumsuz aynı gün gece dünya kadar kan kaybım olmuş kimse fark etmemiş belki birazdaha kan kaybetsem bende ölecektim elinden geleni yapsaydı dava bile açmazdık ama o hiç bişey yapmadı ben çocugumu kaybettiğimle kaldım kader nasip ama elinden geleni yapsada böyle olsaydı bişey demezdim 56 gün oldu kızımı topraga koyalı dogupta ağlamayan bir bebek nasıl bişey allah kimseye yaşatmasın hatalar zincirine kurban gitti benim kızım başkalarınında canı yanmasın
Anne_adayi33 Ben mersin medicalpark Op. Dr Ceren Ata Dinçer hanıma gidiyorum. Güler yüzlü bir bayan, ilgili ben memnunum.
Limonumsu GamzeEkti bende tarsustayım canım ama burda Banu hanım dışında iyi doktor yok bence Banu hanımda aşırı yoğun ve herkes ona gitmek istediği için çok sıra oluyormuş randevu aldığında bile 1 saat bekliyormuşsun ben o yüzden mezitliye gidiyorum city de Pınar hanım var çokta tatlı istediğim zamanda ulaşabiliyorum şu an için hiç bir sorun yok 🥰
_unicorn_ Akademi hastanesinde Ahmet Kaan Koca yı öneririm. Çok naif bi doktor hiç gereksiz stresler yaptırmıyor