bigunanneolucak Kızlar yumurtlama ve çatlamadan kaç gün sonra belirtiler başlar :) bugün 7.günüm değerlendirmeden sonra.. beklemedeyim :)
Sureyyaa bigunanneolucak çatlama iğnesi olduysan 12. Gün yaptır bence kesin sonucu görürsün ondan öncekiler yanıltıcı olabiliyor malesef
Eavsar bigunanneolucak ben tam hangi dönemdesin anlayamadım ama ben adetimden 20 gün sonra idrar testi yaptım evde negatif çıktı kimse bana inanmadı negatif işte dediler ama adet tarihim 3 gün gecikti 4. Gün doktora gittim hamile olduğumu öğrendim yani biraz bekle biliyorum o dönemde de beklemek bi ayrı zor ama yapacak birşey yok ☺️
Pelin000 bigunanneolucak benimde yumurtlamadan 7 gunumdeyim pek belirtim yok biraz basim donuyo gibi ama o da fazla dusunuyorum ondan bence insallah bu ay yuzumuz gulur canim
bigunanneolucak Melisalzg53 pko olduğum için regl düzenim yok maalesef 🙁 duphaston vermişti 15 kasımda bitiyor hap. Bitince regl olmam lazım olmazsan test yap dedi
bigunanneolucak Melisalzg53 yok gibi sanki belirtiler suan :) ne bilim 7.gün erken değil mi ? Sen kaçıncı günde yapmaya başladın
zarifkelebek Benimde bugün veya yarın olmam lazım. Birliktelik üzerinden. 15 gün geçti ama ara ara adet sancım var o yüzden ihtimal vermiyorum. Sizde bir kaç gün daha bekleyin bence
newmom_ Canım bekle 5 gün sonra normal test yap :)) bende erken yaptığımda sonradan çıkmıştı ama hamile değilmişim onun için erken testlere hiç güvenmiyorum. Şimdi normal silik çıktı hamileymişim..
Papatya2768 bigunanneolucak bence adetin geçmesini bekleyin kesinlikle. Bende o kadar test yaptım kan verdim kollarım delik deşik oldu şimdi de geç döllenme mi bilmiyorum düşük beta çıktı 30 felan 2 gün sonra yine kan vereceğim. Belirtiler olması normal ama bence bekleyin geç hamile de kalınmış oluyor bazen
newmom_ bigunanneolucak Evet bekleyin hatta daha öok bekleyebildiğiniz kadar bekleyin sonra hayal kırıklığın oluyo daha çok sinir oluyorsunuz kendinize
bigunanneolucak Papatya2768 adetim ne zaman gelir bilmiyorum duphaston içiyorum o bitince olmam lazım :) oda 15 kasımda bitiyyor :)