Leylaa16 Minnakanne Yoruldugun için olabilir diyecektim ama cokta yorulmuyorsundur. Cani öyle istemistir o zaman bebisinin annesi.😌
Minnakanne Leylaa16 sen ne kadarlık hamilesin oldu mu hic boyle seyler 😇 hemen kotu dusunuyorum yaa 😑
Gamze-nil Minnakanne her bebek her zaman aynı olmaz ki bn bi yerde okumuştum büyüdükçe hareketler azalırken ama bilemiyor insan tabi
Leylaa16 Minnakanne 26. Hafatdayiz bugün. Ben calisiyorum ayakta oldugumda tik yok ama oturayim ya da eve geleyim uzanayim başlıyor. Benimki yorgunluktan böyle oluyor. Hamilelimte kötü düşünmek normal hemen kötüye gidiveriyoruz.
Gamze-nil Minnakanne bizimde 25+5nerde ise 26 olduk bizde çok hareketli yiz özellikle gece evde yatarken ama gündüzde hissettiriyodu kendini dün bugün daha sakin ama sanki hareketten çok içimde bi yerlere toplanıyor ağırlığını hissediyorum böylece kımıldadığına inanıyorum
Minnakanne Gamze-nil sabahları uyannca cok hareket edıyor onu hıssedıyorum ama gun ıcındr bı yavasladı ya boyle devam ederse randevumu bekleyemeyecegım. 😑🙈
Minnakanne Gamze-nil aksamları da karnımdan gözümü ayırmıyorum o sekılde görüyorum arada pıt pıt atıyor ama gücsüz sekilde bakmasam hareket ettgını anlamam yani. 😔
Gamze-nil Minnakanne sen hemen endişe etme arkadaşım biraz takip bir kaç gün sonra olmadı gidersin doktora tabi yine sen bilirsin ama içini ferah tut cnm belki sen uyurken hareket ediyordur uyuduğun için anlamazsın
cevriyetoy Minnakanne benim de 1 gün boyunca hareket etmeyince doktorumuzda aldık solugu ama doktor bana senin bir günün diğerini tutuyo mu dedi onun da öyle endişe etme bak uyuyo dedi😊
liya cevriyetoy yaaa maşallahhhh🤗💕çok güzel aynı apt oturuyor olsaydık mart annişleriyle birbirimize yardım ederdik🤗💕 Allah sana bağışlasın prensesimizi😘
Gamze-nil liya artık yardımcı mı olurduk yoksa herkesim ayrı bi derdi hep beraber kafayı mı yerdik bilemedim 😂😂😂
cevriyetoy liya evet keşke yakın olsaydık hepimiz. Amin canım sagolasin🤗 sana da bebisin i bagislasin insallaj
seydanurceyhan Bende bugun 26 haftalik olduk oglumu sabirsizlikla bekliorum martin 16 gibi gozukuyi dogum programa gore isallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz allahin izniyle
liya Gamze-nil o da doğru haha 😂😂 doğum yapan anne var bebeğine maşallah demeden fatiha okumadan dokunamıyorsun o nedenle kafadar annelere ihtiyacım var😒
ElifAkbay Merhaba biz de 27+5'teyiz. Göktürk'ümüzü bekliyoruz 😇 Şubat sonunda ya da Mart başında doğar dedi doktorum bakalım hayırlısı 🙏