Leylaa16 Gamze-nil aynen aynen. Bunlar da bizde ileride hatirladigimizda gulecegimiz anilar olarak kalacak insaallah. Ben oglusuma günlük tutuyorum orada yazicam. Görsün neler yaşıyorum. Ileride kiymetimi bilsin paşa😂
Gamze-nil Leylaa16 olabilir belkide Bn çok fazla girip çıkıyorum foruma ondan da olabilir kızlar Bn yarın şeker yüklemesi yaptırcam varmı bi tavsiyeniz yaptıran varsa o su çok mu tatlı
Leylaa16 Gamze-nil ben yaptirdim. Benimki cilekliydi hic öyle bulanti kusma olmadı. Zaten 10 dakika icind iciyorsun ben içtim hic sikinti olmadi senin de olmaz insaallah
Halidemat Benimde 25 haftalık oldu. Bu hafta tetanos aşısı var yine ikinci doz. Çalıştığım için ayakta duruyorum ayaklarım ağrıyor baya
Halidemat Gamze-nil ilk aşıdan bir ay sonra gel dedi sağlık ocağı ebesi. Bende kaçırmamaya çalışıyorum tarihleri.
Gamze-nil Halidemat vallahi Bn kaçırdım ya ini sıkıntı olmaz aman çalışınca herşey aksıyor ya sinir oluyorum hep izin almak zor püf 😑
Halidemat Gamze-nil Benimde okulum sabahçı olduğu için şanslıyım dersim bitince sağlık ocağına gidiyorum hemen
Gamze-nil Leylaa16 bnde yaptırdım cnm bnm ki elmalı idi 😃neyse çok sıkıntı yaşamadım sonuçlar da iyi çıktı şükür ama küçük bir lekelenme yaşadık bugun iğne yaptı ve istirahat verdi 😑
Leylaa16 Gamze-nil aaa hadi ya lekelenmenin seker yuklemesi ile alakasi yoktur insaallah ? Simdi nasilsin ?
Gamze-nil Leylaa16 yok canm dünde az bişi olmuştu ama bugun pembemsi olunca doktor tedbir amaçlı iğne yaptı işte sağ olasın cnm hayırlısı ile zamanın da inş alalım bebeklerimizi kucağımıza 🙏
neclaozby CananLokman28 hoşgeldin 😍 28+2 haftalık hamileyim bizde bir prens bekliyoruz, inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız 🙆